Kızlar 17 haftalıkken idrar tahlilinde lökosit +++ çıktı. purinol diye suda eriyen bir ilaç kullandım. Sonra tekrar tahlil yaptırdım. Geçmiş dedi dr. 24. haftaya girmişken yeniden yaptrıdım tahlil yine enfeksiyon çıktı. Bu sefer antibiyotik başldı. Erken doğumu tetikler enfeksiyon şimdiden böyleyse dedi. Çok korktum. Böyle sıkıntılar yaşayan ve geçiren var mı?
Kızlar 17 haftalıkken idrar tahlilinde lökosit +++ çıktı. purinol diye suda eriyen bir ilaç kullandım. Sonra tekrar tahlil yaptırdım. Geçmiş dedi dr. 24. haftaya girmişken yeniden yaptrıdım tahlil yine enfeksiyon çıktı. Bu sefer antibiyotik başldı. Erken doğumu tetikler enfeksiyon şimdiden böyleyse dedi. Çok korktum. Böyle sıkıntılar yaşayan ve geçiren var mı?
rengi koyu olmayan normal akıntım devam ediyor, fazlasıyla akıntım var, sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum, her çamaşır değiştirdiğimde sanki koku hissediyorum, doktorum urodal vermiş fakar prospektüsünü okuyunca korktum, içmeye cesaret edemedim, prospektüsünde anneye olan yararı fetüse olan zararından fazla ise kullanılmalıdır diyor, bebğime zarar verecekse eğer içmeme kararı aldım ama içim hiç rahat değil, bunun yanında bir de gyno loksin diye bir fitil vermiş, bunu da mecbur kalmadıkça kullanmayın diyor ama onu kullandım ancak o da aşırı akıntı yaptı ve şuan kaşınıyorum, tekfin krem kullanayım dedim, kullanacağım krem de hamilelerin kullanımına uygun değildir diyor, delireceğim, ne yapacağımı şaşırdım
evet anneye yararı fetusa olan zarardan fazla; çünkü idrar yolu iltihabı gebelik kesesinin delinmesine bile sebep olabilir.
bütün ilaç prospektüslerinde o cümle geçer. hiçbir ilaçta hamileler gönül rahatlığıyla kullansın yazmaz. ilaç firmaları sorumluluk almaz.
bunu doktorunuz sizin ve bebeğinizin iyiliği için vermiş; idrar yolu iltihabı olduğu kesinse hemen kullanın. ve tabi bol su için.
ben MONUROL kullanmıştım
Benim de gebeligimin son aylarinda sık sık enfeksiyon oluştu, bebeğim sadece 1 gün erken doğdu. Bildiğim kadarıyla gebelikte enfeksiyon daha çabuk oluşurKızlar 17 haftalıkken idrar tahlilinde lökosit +++ çıktı. purinol diye suda eriyen bir ilaç kullandım. Sonra tekrar tahlil yaptırdım. Geçmiş dedi dr. 24. haftaya girmişken yeniden yaptrıdım tahlil yine enfeksiyon çıktı. Bu sefer antibiyotik başldı. Erken doğumu tetikler enfeksiyon şimdiden böyleyse dedi. Çok korktum. Böyle sıkıntılar yaşayan ve geçiren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?