Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım. Ama %100 engel olur diyemeyiz. Olduğu da oluyor ama sonrası düşükle sonuçlanabiliyor. Doktorlar enfeksiyon istemiyor gebelik düşünenlerde. Bir an önce kurtulman gerekiyor.iki aydır cocuk için uğraşıyoruz bu ay ovulasyon testi ile denedim busefer de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum acaba gebeliğe engel olur mu bilgisi olan var mı acaba?
Kurtulamıyorum ki kendimi bildim bileli var ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum yine var yine var valla iyice sinir stres olmaya başladım böyle hastalık mı olur yA ameliyat olman gerekiyor kurtulacaksın deseler olcam İnan ki her ay düzenli karın agrısı mı çeker bir insan teşekkür ederim bilgin için umarım düzelir pek ümidim olmasa daOlur canım. Ama %100 engel olur diyemeyiz. Olduğu da oluyor ama sonrası düşükle sonuçlanabiliyor. Doktorlar enfeksiyon istemiyor gebelik düşünenlerde. Bir an önce kurtulman gerekiyor.
Tam adamına denk geldin canım. Bende seninle aynıydım. Yıllarca çektim kurtulamadım. Pes ettim. Kaç kutu antibiyotik bitirdim hatırlamıyorum. Ama benim çok ileriydi. İdrarımı yaptıktan sonra acıdan gözümden yaş geliyordu o derece.Kurtulamıyorum ki kendimi bildim bileli var ilaç kullanıyorum bol bol su içiyorum yine var yine var valla iyice sinir stres olmaya başladım böyle hastalık mı olur yA ameliyat olman gerekiyor kurtulacaksın deseler olcam İnan ki her ay düzenli karın agrısı mı çeker bir insan teşekkür ederim bilgin için umarım düzelir pek ümidim olmasa da
Tabiki ederim yeterki kurtulayım bu ayda Bebek olmazsa ki olacağını hissetmiyorum denicem dediğini bitane Bebek kaybettim bu yüzden bi kaygı oluştu bendeTam adamına denk geldin canım. Bende seninle aynıydım. Yıllarca çektim kurtulamadım. Pes ettim. Kaç kutu antibiyotik bitirdim hatırlamıyorum. Ama benim çok ileriydi. İdrarımı yaptıktan sonra acıdan gözümden yaş geliyordu o derece.
Bak şimdi ne yapıyorsun anlatıyorum.
15 gün soğan kürü yapıyorsun. Enfeksiyonlardan ve varsa kistlerinden falan iyice temizleniyorsun. Sonra bana dua ediyorsun :)
Geçmiş olsun. Tekrarını yaşamazsın inşallah. Bu soğan kürü her açıdan faydalı. Kullanıp hamile kalan da çok. Vücutta ki her türlü enfeksiyona iyi geliyor. Buna sivilceler bile dahil :) mucizevi.Tabiki ederim yeterki kurtulayım bu ayda Bebek olmazsa ki olacağını hissetmiyorum denicem dediğini bitane Bebek kaybettim bu yüzden bi kaygı oluştu bende
İdrar yaptıktan sonra yanma oluyor. Sık idrara çıkma isteği oluyor. Bi de ileriki seviyelerde ateşlenme oluyor.Gecmis olsun Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.. Enfeksiyonun belirtileri nedir acaba bende supheleniyorum ama hic dr a gorunmedim. Yani agri sızı neler yasiyorsunuz
Bende bazen karin agrisi oluyor, afedersin idrar torbasi nin agridigini hissediyorum cok kotu bir sanci. O sanci oldugunda idrara cikarkende agri oluyor iki uc gun suruyor. Acaba emfeksiyon mu diye suphelendim. Allah sifa versin hepmizeİdrar yaptıktan sonra yanma oluyor. Sık idrara çıkma isteği oluyor. Bi de ileriki seviyelerde ateşlenme oluyor.
Bi doktora gidip idrar kültürü vermeni tavsiye ederim. Hafife alınacak bişey değil malesef enfeksiyon.Bende bazen karin agrisi oluyor, afedersin idrar torbasi nin agridigini hissediyorum cok kotu bir sanci. O sanci oldugunda idrara cikarkende agri oluyor iki uc gun suruyor. Acaba emfeksiyon mu diye suphelendim. Allah sifa versin hepmize
Benim sürekli kasıklarım da agrı oluyor bide idrarı yaparken yanma vardıGecmis olsun Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.. Enfeksiyonun belirtileri nedir acaba bende supheleniyorum ama hic dr a gorunmedim. Yani agri sızı neler yasiyorsunuz
Bende cikolata kisti de var agriyi ayirt etnmeye calistim ama herhalde enfeksiyondur idrari yaparken agri oluyor cunkuBenim sürekli kasıklarım da agrı oluyor bide idrarı yaparken yanma vardı
O zaman sende kesinlikle soğan kürü yapmalısın. Hem enfeksiyonu temizler hem kisti. Gebe kalamıyorsan da büyük ihtimalle ikiside etkiliyordur. Soğan küründen sonda gebe kalırsın büyük bi ihtimalle. İlk ay olmasa bile 2nci aşamada olur Allah'ın izniyle.Bende cikolata kisti de var agriyi ayirt etnmeye calistim ama herhalde enfeksiyondur idrari yaparken agri oluyor cunku
Doktora git canım 11 gün erken gelmesi hiç normal değil.Bu ay çok ümitliydim ama sabah adet oldum ve daha da adetime 11 gün varken bi anlam veremedim hayatımda ikinci kez adetim böyle düzensiz geldi artık cidden yorulduğumu hissediyorum bu yüzden olacaksa Allah’ın izni ile olsun olmuyosa da vardır bir sebebi zamanı değildir