İdrar yolu enfeksiyonu için idrar yaparken ağrı olması gerekiyor mu? Yoksa idrarda ağrı değil ama genel bir ağrı ile enfeksiyon olabilme imkanı oluyor mu. Yani demek istediğim idrar yaparken ağrı sizi yanma olmayipta yinede idrar enfeksiyonu olan var mı? Doktora sormam gerekir biliyorum ama sadece sormak duymakta istedim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İdrar yolu enfeksiyonu ama idrar ağrısı yok.
- Konu Sahibi zeynep776
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- idrar enfeksiyonu vajina ağrısı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2024
- 129
- 98
- 13
- 27
- 12 Temmuz 2022
- 24.828
- 3
- 89.101
- 528
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.238
- 268
Benimde öyle, idrar yerimde ağrı var kasığıma yayılıyor ama sızım yok alt midemde hafif ağrı var. Teşekkür ederim yanıt için, aile hekimine görünüp enfeksiyon şüphem var deyip tahlil yaptırabilirim degil mi?Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirirken aşırı yanma vardı. En sonuncusu baya ağırdı hatta idrar yerimde ağrı hissediyodum.
Gecmis olsun.. yalnız hissetmeye basladim wpdnckske teşekkür ederim. Kadin doktoruna gidemiyorum da aile hekimine görünebiliyor muyum bu enfeksiyon için?Ben son 5 ayda 3 kere enfeksiyon geçirdim üçünde de hiçbir belirtim yoktu. Sadece kasıklarımda baskı hissediyordum ama ağrı sızı yoktu
İdrar kokusu dışında aynısı..ama ağrım fazla. Aile hekimi bakar mı bu duruma? Bi tahlil ister sanırımBende yanma olmuyordu hafif kasık agrısı, igne gibi batma ve yogun idrar kokusu olurdu.
- 6 Mayıs 2024
- 3.350
- 3.489
- 48
- 29
Evet olabilir bende de enfeksiyon çıktı ama yanma ağrı yoktuİdrar yolu enfeksiyonu için idrar yaparken ağrı olması gerekiyor mu? Yoksa idrarda ağrı değil ama genel bir ağrı ile enfeksiyon olabilme imkanı oluyor mu. Yani demek istediğim idrar yaparken ağrı sizi yanma olmayipta yinede idrar enfeksiyonu olan var mı? Doktora sormam gerekir biliyorum ama sadece sormak duymakta istedim.
- 12 Temmuz 2022
- 24.828
- 3
- 89.101
- 528
Evet sağlık ocakları da idrar tahlili yapıyor zaten gerektiğinde ilaç yazar enfeksiyon varsa görünebilirsinizzGecmis olsun.. yalnız hissetmeye basladim wpdnckske teşekkür ederim. Kadin doktoruna gidemiyorum da aile hekimine görünebiliyor muyum bu enfeksiyon için?
Cok teşekkür ederimmEvet sağlık ocakları da idrar tahlili yapıyor zaten gerektiğinde ilaç yazar enfeksiyon varsa görünebilirsinizz
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Bakıyo tabii ki. Ben aile hekimine yazdırırdım ilacları.İdrar kokusu dışında aynısı..ama ağrım fazla. Aile hekimi bakar mı bu duruma? Bi tahlil ister sanırım
Benim az bisey akıntı ve kaşıntı varİdrar yolu enfeksiyonu için idrar yaparken ağrı olması gerekiyor mu? Yoksa idrarda ağrı değil ama genel bir ağrı ile enfeksiyon olabilme imkanı oluyor mu. Yani demek istediğim idrar yaparken ağrı sizi yanma olmayipta yinede idrar enfeksiyonu olan var mı? Doktora sormam gerekir biliyorum ama sadece sormak duymakta istedim.
- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.271
- 133
Çok kolay ve kurtarıcı bir bilgi vermek istiyorum.
Tanıdıgim tanımadığım her insan faydalansın istiyorum.
Kadınlar ve kız çocukları çok çekiyor bu durumdan çünkü.
Hanımlar eğer hafif bir şekilde enfeksiyonun başladığını hissederseniz
Sabah bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için
Tuvalet temizliğinizi sirkeli su ile yapin ( sirke cok az olacak mesela küçük pet şişeye yarım çay bardağı gibi)
Hafif olan, baslamaya yeltenmis enfeksiyonu anında kesiyor.
Tuvalet temizliğinizi sirkeli su ile yapin ( sirke cok az olacak mesela küçük pet şişeye yarım çay bardağı gibi)
- 12 Aralık 2016
- 1.066
- 1.271
- 133
- 21 Aralık 2023
- 1.136
- 714
- 38
- 34
Benım de 2 kez yaptırdığim idrar tahlılınde enfeksiyon cıktı ama hıc agrı sızı yanma vs yok. Suda eritilen kapsülden içmiştim geçmedi. Sezeryanla doğum yaptım doktor takılan sondadan sebep olmustur dediİdrar yolu enfeksiyonu için idrar yaparken ağrı olması gerekiyor mu? Yoksa idrarda ağrı değil ama genel bir ağrı ile enfeksiyon olabilme imkanı oluyor mu. Yani demek istediğim idrar yaparken ağrı sizi yanma olmayipta yinede idrar enfeksiyonu olan var mı? Doktora sormam gerekir biliyorum ama sadece sormak duymakta istedim.
Sirke ile yıkamak cok riskli geliyor bana o yüzden sirkeli su içiyorum ama yaramıyor.. teşekkür ederim yinede. Doktora göründüm tek icimlik suda eritmeli antibiyotik verdi inşallah işe yararÇok kolay ve kurtarıcı bir bilgi vermek istiyorum.