Gebeliğe Hazırlık Idrar yolu enfeksiyon fitili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevdalim olurmusun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
50
21
8
Arkadaslar mrb ben 6 aylik evliyim cocugumun olmasini cok istiyorum herseyi denedik ovulasyonu gununu falan hepsini denedim ama hamil kalamadim kadin doguma gittim bana idrar yolu enfeksiyonu oldugunu soyledi ve fitil yazdi bir kac tanidigim bu fitili kullandiktan sonraki ay hamile kaldiklarini soylediler biraz arastirma da yaptim burdada fitili kullanip bitirdikten sonra hamile kaldiklarini yazmislar icini temizledigi icin cabuk hamile kaliyormusun sizce var mi boyle birsey ne olur bana yardim edin ne yapmaliyim :KK64:

Bemde de aynı sorın var ben de 6 aylık evliyim idrar yolu enf dedi dr.fitil verdi bugün başlıcam kullanmaya.ayrıca follic asid kullanıyorum

Aynı sorun bendede var malesef bir hafta önce doktora gittim fitil verdi. Üç günlük onu kullandım ve tek bir tane kullanmam gereken bir ilaç daha verdi ve vitaminle birlikte hepsini kullandım ama bir haftadır aşırı derecede kanamam var :( Bugün tekrar gittim doktora bu sefer alttan degil ultrasonla muayene etti icini temizliyo olabilir dedi ama ultrasonda bir siyahlık var kanda olabilir sıvı gibi bilemeyiz dedi kanda gebelik testi istedi yarın alıcam sonucu kafam cok karıstı moralimde bozuk korkuyorum acaba gebelik falanmı vardıda bisey oldu diye halada devam ediyor kanamam böyle bi sorunla karsılastınızmı acaba ?

Bende 2 aylık evli olmama rağmen hemen hamile kalmak isteyenlerdenim.. ilk ay hiç korunmadigimiz halde hamile kalamadım. Adet sonrası aşırı kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim ve enfeksiyon olduğunu söyledi. 1 hafta süreyle gunde 3 antibiyotik ve bir vajinal fitil verdi ve ilaç içerken korunmamı söyledi. . İlaçları kullandıktan 3. Gün ağrılarım geçti ve tabi sabah akintilariyla enfeksiyon da gitti. şuan iyiyim.kontrol de de temiz çıktı çok şükür. b12 ve folikasit ilacı verdi. Artık bebişin olunca görüşürüz dedi. Kızlar dua edin de Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Back