- 8 Şubat 2011
- 302
- 1
arkadaşlar ben 11 yıllık evliyim evlendğm ilk aydan itibaren aşırı idrar sancısı çektim doktora gittim ilaçla geçti hemen hamile kaldm ilk doğumdan sonra idrarda küçük et parçaları gelmeye başladı kaçtane doktora giitysem tahlil yapıldı temiz çıktı sadece biraz enfeksiyon var dediler 3 yıl devam etti sonra 2 çocuğuma hamile kaldm çok acayip bişey oldu 3 aylıkken idrara çıktığımda idrarın hepsi küçk küçk et parçaları ve kan çok korktm hemen doktora giitm düşük zannetm ben ama yok bebek gayet iyi dedi doktor anlatm oda çok şaşırdı ama ondan sonra artk hiç sancm olmadı taki doğm yapana kadar tekrar başladı ama aşırı bir sancı anlatamam 1yılsonra kazara 3 çocum oldu yine 3 aylıkke hepsini attım sonra rahatldm şimdi küçük oğlum 6 yaşında ve yine sancıdan ölyorm ayaklarm çok üşüyor yazn ortasnda bile çorap patik giyrm ayaklarmı üşütünce başlıyor evimde çok soğk. Doktorlar anlamıyor araştırmaya gitmem lazm herhalde benm gibi varsa lütfen yazn bunları yazarken bile duramıyorm unutmadn doğmlarm hepsi sezeryan