- 28 Aralık 2024
- 41
- 14
- 3
- Konu Sahibi ahsenov123
-
Neo penotran filit, travazol krem , cipronatin hapKullandığın ilaçların isimleri nedir
Sizinde kullanmadan önce tekrarlıyor muydu?Valla ben gynomax fitil cipro hap kullndim geçti fitili tavsiye ederim
Evett maalesefSizinde kullanmadan önce tekrarlıyor muydu?
Teşekkürler nioli yağını duymuştum ve kullanmamım zamanı geldi artıkTekrarlamaması için iç çamasırınıza 2-3 damla nioli yağı damlatın ve düzenli olarak c vitamini kullanabilirsiniz.. Cranberry tüketebilirsiniz
Teşekkür ederim ilaç tavsiyesi için yarın doktor randevum var , özel olarak ilacı yazdırıcamEvett maalesef
Purinol adlı ilaçla son buldu benimki de.
Bu arada eşinizden de size geçiyor olabilir, eşinizle bi doktora gidin isterseniz.
Mesela bende enfeksiyon varken, doktor eşime krem vermişti ona geçmemesi z
Dediğim gibi bi durum olabilir büyük olasılıklaEvet doğru olabilir çünkü iyileşiyorum regli oluyorum regli sonrası ilişki olduğunda tekrar enfeksiyon kapıyorum. Ve günde yeri geliyor akıntıdan rahatsız olduğum için 3 kez bile iç çamaşırı değiştiriyorum temiz bakmama rağmen oluyor
Merhaba! Aynı durumu bnde yasıyorum gecen nısan ayında 8 haftalık dusuk yaptım dusukten 1 ay sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu sağ kaşığında ağrılar oluyordu hatta böbreklerime vuruyordu doktora gittim üç tane antibiyotik yazdı kullandım ama pek de bir faydası olmadı 1-2 ay sonra geri agrimaya başladı. kızılcık dıye bır meyve varmıs arkadasım onerdı nettende baktım gercekten ıyı gelıyormus ıdrar yolu enfeksıyonuna dun onu aldım kaynatıp ıcıcem gunde 2 kere ınsallh faydası olur.sızde deneyın ıstersenızKızlarrrr benim evlendiğimden bu yana sürekli tekrarlayan bir sorunum vaarrr8 aydır evliyim fakat 1 yada 2 ay arayla tekrar enfeksiyon kapıyor idrar yollarım. Yanma kızarıklık ve idrar yaparken acı hissediyorum 3 defa doktora gittim fitil ve antibiyotik verip gönderiyorlar . Daha doğal ve kesin bir çözümü bilgisi olan varsa paylaşır mısınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?