Idrar yollari enfeksiyonu:(

En iyisi acile gidin butun gece ve hatta yarin butun gun cekmekten iyidir zaten acildeki doktorda tshlil yapip gerekli ilaci yazacaktir malesef cektim haplari kullanirken bile cook zordu anlatilamaz yani Allah kimseye yasatmasin

Evet ya Allah kimseye vermesin. Nasil bu kadar rahatsiz edici olabilir. Haklisiniz bir an once gidecegim. Bu geceyi rahat atlatmanin bir yolu var midir diye sorayim dedim ama yok galiba

Allah sabir versin ne deyim ki gecmis olsun hani bir soz var damdan dusenin halini damdan dusen anlar diye o hesap cooookk iyi anliyorum sizi
Cok tesekkur ederim.

B Begumze bu omur boyu tekrarlayacak mi kendini ? Daha once 1 kez oldu simdi yine.. O zaman zaten hayattan sogumustum da. Tamamen gecmesi gibi bir durum soz konusu degil mi,bu konuda bir bilgin var mi ?

Acile git agri kesici igne ancak rahatlatir. Emzirme gebelik yoksa. Bahsedilen ilac recetesiz verilmez bildigim kadariyla ilaci yazdirmak icin de acile gitmelisin.

Cok tesekkur ederim.

B Begumze bu omur boyu tekrarlayacak mi kendini ? Daha once 1 kez oldu simdi yine.. O zaman zaten hayattan sogumustum da. Tamamen gecmesi gibi bir durum soz konusu degil mi,bu konuda bir bilgin var mi ?
Aci haberi ben vereyim gecmiyor. Dikkat etmelisin. Duzenli cinsel iliskin varsa her iliskiden sonra iki damla bile olsa tuvaletini yap. Ic camasirini sik degistir yuksek isida yika pamuklu ic camasiri ve beyaz haric giyme.

Toz ilac mi recetesiz verilmez? O zaman kesinlikle acile gitmeliyim.
Acile gidecegim yarin da belki rahatlatan biseyler vardir dedim ama yokmus
Evet tek kullanimliktir o. Munorol mu ne adi. Ileri derecede degilse ise yarar. Gidebilirsen suan git. Eczaneden al ic ve uyu. Sabah gecer. Mesanenin bos olmasi ve 2 3 saat tuvalete gitmemen gerek bubilac icin.
Suanda gidemezsen bir litre suyu kaynat kaynadiktan sonra icine bir demet maydanoz bir limonu kes koy kisik ateste 5 10 dk kaynat ve iliyinca ic. Ister bardak bardakbgune bol istersen hepsini ic . Faydasi olur.

İlaçsız zor geciyo ben her seferinde ya antibiyotik kullandım yada o tek seferlik tozlardan tabi enfeksiyonun türüne göre doktor veriyo doktora gitmeniz lazım gecmezse ama en iyi yöntem bol bol su içmek ben gebelikte sık yakalandım ve suyun çok faydasını gördüm ilaçtan daha etkili olduğunu düşünüyorum günde 2.5ltrenin altına inme geçmiş olsun

Hemen yapacagim cooook tesekkur ederim. azcik ise yarasin yeter resmen öldürmüyor ama süründürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…