- 11 Nisan 2018
- 215
- 317
- 18
- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
En iyisi acile gidin butun gece ve hatta yarin butun gun cekmekten iyidir zaten acildeki doktorda tshlil yapip gerekli ilaci yazacaktir malesef cektim haplari kullanirken bile cook zordu anlatilamaz yani Allah kimseye yasatmasin
Ben de sicak su rahatlatir diye dusundum. Ama iyi gelmiyormus kuvette yaticam o olacak :)Sıcak su torbası iyi gelmiyormuş, arkadaşlar yazmışlar. Ben de yanlış biliyormuşum
Malesef yok belki acile giderseniz bu geceyi rahat gecirmeniz icin agri kesici ve kas gevsetici igne yapabilirler simdilik tek care bu
Cok tesekkur ederim.Allah sabir versin ne deyim ki gecmis olsun hani bir soz var damdan dusenin halini damdan dusen anlar diye o hesap cooookk iyi anliyorum sizi
Aci haberi ben vereyim gecmiyor. Dikkat etmelisin. Duzenli cinsel iliskin varsa her iliskiden sonra iki damla bile olsa tuvaletini yap. Ic camasirini sik degistir yuksek isida yika pamuklu ic camasiri ve beyaz haric giyme.
Acile git agri kesici igne ancak rahatlatir. Emzirme gebelik yoksa. Bahsedilen ilac recetesiz verilmez bildigim kadariyla ilaci yazdirmak icin de acile gitmelisin.
Aci haberi ben vereyim gecmiyor. Dikkat etmelisin. Duzenli cinsel iliskin varsa her iliskiden sonra iki damla bile olsa tuvaletini yap. Ic camasirini sik degistir yuksek isida yika pamuklu ic camasiri ve beyaz haric giyme.
Evet tek kullanimliktir o. Munorol mu ne adi. Ileri derecede degilse ise yarar. Gidebilirsen suan git. Eczaneden al ic ve uyu. Sabah gecer. Mesanenin bos olmasi ve 2 3 saat tuvalete gitmemen gerek bubilac icin.Toz ilac mi recetesiz verilmez? O zaman kesinlikle acile gitmeliyim.
Acile gidecegim yarin da belki rahatlatan biseyler vardir dedim ama yokmus
Evet tek kullanimliktir o. Munorol mu ne adi. Ileri derecede degilse ise yarar. Gidebilirsen suan git. Eczaneden al ic ve uyu. Sabah gecer. Mesanenin bos olmasi ve 2 3 saat tuvalete gitmemen gerek bubilac icin.
Suanda gidemezsen bir litre suyu kaynat kaynadiktan sonra icine bir demet maydanoz bir limonu kes koy kisik ateste 5 10 dk kaynat ve iliyinca ic. Ister bardak bardakbgune bol istersen hepsini ic . Faydasi olur.
Acile neden simdi gitmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?