Idrar yollari enfeksiyonu:(

Satelle-emillia

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
215
317
18
Kizlar resmen surunuyorum ya.
Idrar yollari enfeksiyonu belasi geldi yine dun cok usudum. Incecik giyinmistim ondan mi bilmiyorum ama nolur soyleyin ne iyi gelir?
Ilac ictim ama kivraniyorum. Wcden cikamiyorum surekli idrar var hissinden nefret ettim ya. Sicak su iyi gelir mi basindan gecen arkadaslar nasil geciriyor bu illeti

Biliyorum bu illeti hicbirsey kesmiyor ilaćsiz acillik olmadan...iğne aninda kesiyor yada verilen ilaçlar ama evde ilacsiz ne gecirir bende cevaplari merakla bekliyorum.sicak su iyi gelirmi demissin canim ben saatlerce sicak küvet de yatmisti asla gecirmiyordu

Canim bu nasil bisey ya. Sabah aman dedim aman geldi gene. Kabusum oldu resmen. Suan bildigin surunuyorum. Kuvette bekledim sicak suda ordayken bir tik rahatliyorum cikar cikmaz yine ayni. Cildiricam valla

Gece yatmadan once bir ilac iciyorsun, tos gibi su ya karistirip.. O ilac faydasini gosteriyor.. Suan nöbetci eczane bulamazmisin?

Sicak su torbasi kullanmayin bende bir ay once oldum hatta bobreklerime kadar vurdu sanci yanlarimin agrisindan öldum zonkladi adeta ikinci gun doktora gittim ve tahminim dogru cikti enfeksiyon bobreklerime kadar cikiyomus tahlil yapti idrar ve kan antibiyotik ve idrar yolu temizleyici ilac yazdi idrarda protein cikti yuksek ilaclari on gun kullandim ve bolca su ictim her dakika neredeyse sukur onuncu gun gittim tahlil yapti ve kurtuldum enfeksiyondan

Canim cok tesekkur ederim. O ilaci su an almam mumkun degil ama yarin alsam hemen faydasini gorur muyum ?
Yarin geceye kadarda sıkıntılı gecereceksin.. O ilaci ictikten sonra uyuman ve wc ye kalkmaman lazimki icinde mikroplari öldurecek.. Bence suan nöbetci eczaneyi araştır.. Ilactan sonrada antibiotike başlarsin..

Ya doktora da gidemiyorum malum tatil. Acile mi gitsem ? Gecene kadar o igrenc agriyi cektiniz mi ? Hic hafifletecek bir sey yok mu ?sicak su iyi gelmiyor dediler arkadaslar siz de demissiniz

En iyisi acile gidin butun gece ve hatta yarin butun gun cekmekten iyidir zaten acildeki doktorda tshlil yapip gerekli ilaci yazacaktir malesef cektim haplari kullanirken bile cook zordu anlatilamaz yani Allah kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…