- 11 Nisan 2018
- 215
- 317
- 18
- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
Biliyorum bu illeti hicbirsey kesmiyor ilaćsiz acillik olmadan...iğne aninda kesiyor yada verilen ilaçlar ama evde ilacsiz ne gecirir bende cevaplari merakla bekliyorum.sicak su iyi gelirmi demissin canim ben saatlerce sicak küvet de yatmisti asla gecirmiyordu
Bol bol su iç, içebildiğin kadar... Salı da hemen doktora git
Eder, sıcak su torbası da koy. Geçmiş olsun çokCok tesekkur ederim. Ise yarar mi o zaman kadarAllah kimseye vermesin bu hastaligi ya..
Eder, sıcak su torbası da koy. Geçmiş olsun çok
enfeksiyona sıcak su iyi gelmez
İltihap ve ağrı artar
En iyisi ayaklarına sıcak su torbası koymak
Bol bol su içmek
Gece yatmadan once bir ilac iciyorsun, tos gibi su ya karistirip.. O ilac faydasini gosteriyor.. Suan nöbetci eczane bulamazmisin?
Evde varsa iki yemek kaşığı elma sirkesi koyabilirsin bir bardak suyaGercekten mi
Ya bu his beni öldürecek. Bol su icmeye calisiyorum. Cok tesekkurler.
Yarin geceye kadarda sıkıntılı gecereceksin.. O ilaci ictikten sonra uyuman ve wc ye kalkmaman lazimki icinde mikroplari öldurecek.. Bence suan nöbetci eczaneyi araştır.. Ilactan sonrada antibiotike başlarsin..Canim cok tesekkur ederim. O ilaci su an almam mumkun degil ama yarin alsam hemen faydasini gorur muyum ?
Sicak su torbasi kullanmayin bende bir ay once oldum hatta bobreklerime kadar vurdu sanci yanlarimin agrisindan öldum zonkladi adeta ikinci gun doktora gittim ve tahminim dogru cikti enfeksiyon bobreklerime kadar cikiyomus tahlil yapti idrar ve kan antibiyotik ve idrar yolu temizleyici ilac yazdi idrarda protein cikti yuksek ilaclari on gun kullandim ve bolca su ictim her dakika neredeyse sukur onuncu gun gittim tahlil yapti ve kurtuldum enfeksiyondan
Evde varsa iki yemek kaşığı elma sirkesi koyabilirsin bir bardak suya
İyi gelir ama ilaçsız geçmez o
Çok kötü olursan acile git
Geçmiş olsun
Yarin geceye kadarda sıkıntılı gecereceksin.. O ilaci ictikten sonra uyuman ve wc ye kalkmaman lazimki icinde mikroplari öldurecek.. Bence suan nöbetci eczaneyi araştır.. Ilactan sonrada antibiotike başlarsin..
Sıcak su torbası iyi gelmiyormuş, arkadaşlar yazmışlar. Ben de yanlış biliyormuşumCok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?