İdrar Yolları Enfeksiyonu ve hamilelik

kaderinguzelolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
663
124
48
Merhaba arkadaşlar.
1 yıldır evliyim.
Yaklaşık 2-3 yıldır ara ara çıkan idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorum.
3 kere bu yüzden kadın doğum uzmanlarına ve genel cerraha gittim. Verdikleri ilaçları iyileşince bıraktım.
Sürekli idrara çıkma, yanma, vs gibi belirtileri var.
En sonunda acile gittim bana Azosilin ve Ciprasid adlı iki hap verdi.
İkisini kullandım ve cildimde kızarıklıklar oluştu.
Ağır geldi ikisi ve bıraktım birini.
Benim sorum şu kayınvalidemde aynı hastalığı geçirmiş ve bu çocuk oluşumuna engel dedi.
Gerçekten böyle bir durum var mı?
İltihaplanma hamileliğe engel mi?

Canım aynı sorunu ben hep yaşıyorum hemde 6 ayda bir ne hikmetse... Fitiller, Haplar, Şampuanlar neler kullandım geçiyo ama bi zaman sonra tekrardan nüksediyo hamileliğe engelmi bilmiyorum 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı ama hamile kalmaya engelden ziyade insanı direk etkilediğini düşünüyorum. Çok Zor çünkü şahsen o durumda benim canım çok yanıyo kaşıntı falan

Evet canım aynı durum bende de var. 1 yıllık evliyim çocuk şimdilik düşünmedim bundan sonra düşünürsem sorun yaratır mı çok korkuyorum.

Yok Canım Sanmıyorum Ama İçin Rahat Etmiyosa Bi Kadın Doğum Doktoruna Sor İstersen. Birde Enfeksiyon Olduğunda Sirkeli Su İle Yıkamak veya O suyun İçinde Oturmak Enfeksiyona İyi Geliyormuş. Elma Sirkesinin Antibiyotik Özelliği Varmış Mikrop Kırıcı Ben Denemedim Eğer Enfeksiyon Yeniden Tekrarlarsa Denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…