• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar yolları enfeksiyonu

ahsenov123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
41
14
3
Kızlarrrr benim evlendiğimden bu yana sürekli tekrarlayan bir sorunum vaarrr😭 8 aydır evliyim fakat 1 yada 2 ay arayla tekrar enfeksiyon kapıyor idrar yollarım. Yanma kızarıklık ve idrar yaparken acı hissediyorum 3 defa doktora gittim fitil ve antibiyotik verip gönderiyorlar . Daha doğal ve kesin bir çözümü bilgisi olan varsa paylaşır mısınızzzz😞

Tekrarlamaması için iç çamasırınıza 2-3 damla nioli yağı damlatın ve düzenli olarak c vitamini kullanabilirsiniz.. Cranberry tüketebilirsiniz

Purinol adlı ilaçla son buldu benimki de.
Bu arada eşinizden de size geçiyor olabilir, eşinizle bi doktora gidin isterseniz.
Mesela bende enfeksiyon varken, doktor eşime krem vermişti ona geçmemesi için..

Evet doğru olabilir çünkü iyileşiyorum regli oluyorum regli sonrası ilişki olduğunda tekrar enfeksiyon kapıyorum. Ve günde yeri geliyor akıntıdan rahatsız olduğum için 3 kez bile iç çamaşırı değiştiriyorum temiz bakmama rağmen oluyor🤷🏻‍♀️

Evet doğru olabilir çünkü iyileşiyorum regli oluyorum regli sonrası ilişki olduğunda tekrar enfeksiyon kapıyorum. Ve günde yeri geliyor akıntıdan rahatsız olduğum için 3 kez bile iç çamaşırı değiştiriyorum temiz bakmama rağmen oluyor🤷🏻‍♀️
Dediğim gibi bi durum olabilir büyük olasılıkla :(

Ben evelkı sene sureklı yasadım. Gıtmedıgım Dr kalmadı. En son jınekologum Canberry takvıyesı verdı üçüncü gün gectı. Ve kontrole gıttıgımde bunu belli aralıklarla kullanmam gerektıgını soyledı. Suda varkı vücud da candıda mantarı varda oda bunu tetikliyor. Bır süre ünlü ve sekerlı besınleeı tamamen çıkar goruceksım Canberry takvıyesı ve bu gıdaları kesınce nasıl rahatlıcaksın. Marka söylemek serbestmı bılmıyorum ama Dr bana nature aktive Galule olanı vermişti. Sonra oceanınkını kullanmaya basladım. Dene derım. Faydasını goruceksın

Kızlarrrr benim evlendiğimden bu yana sürekli tekrarlayan bir sorunum vaarrr😭 8 aydır evliyim fakat 1 yada 2 ay arayla tekrar enfeksiyon kapıyor idrar yollarım. Yanma kızarıklık ve idrar yaparken acı hissediyorum 3 defa doktora gittim fitil ve antibiyotik verip gönderiyorlar . Daha doğal ve kesin bir çözümü bilgisi olan varsa paylaşır mısınızzzz😞
Merhaba! Aynı durumu bnde yasıyorum gecen nısan ayında 8 haftalık dusuk yaptım dusukten 1 ay sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu sağ kaşığında ağrılar oluyordu hatta böbreklerime vuruyordu doktora gittim üç tane antibiyotik yazdı kullandım ama pek de bir faydası olmadı 1-2 ay sonra geri agrimaya başladı. kızılcık dıye bır meyve varmıs arkadasım onerdı nettende baktım gercekten ıyı gelıyormus ıdrar yolu enfeksıyonuna dun onu aldım kaynatıp ıcıcem gunde 2 kere ınsallh faydası olur.sızde deneyın ıstersenız

Back
X