idrar yestinde pozitif çıktı

sibely

aşk böcüğüm yolda : )
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
262
1
116
İstanbul
evet biraz önce idrar testi yaptım pozitif çıktı ne yapacağımı bilimiyorum eşime bile söyleyemiyorum elim ayağıma olandı ellerim titriyo

tebrik ederim ne güzel bir an önce eşinle paylaş bence bu güzel haberi hemen duymalı , keyifli bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına alırsın umarım

evet biraz önce idrar testi yaptım pozitif çıktı ne yapacağımı bilimiyorum eşime bile söyleyemiyorum elim ayağıma olandı ellerim titriyo

Tebrik ederim
ne kadar geçmişti batın? hemen bir de kan tahlili yaptır bence ihmal etme

çok çok teşekkür ederim aslında ben son iki ay öncesine kadar 33-35 günde adet olurken 2 aydır 40.gün oluyorum bu yüzden 17 aralıkta olmm gerekiyodu yani 40.gün o gün.ama 29.gün açık kahve akıntım oldu acaba mı dedim bugünde dayanamayıp test yaptım

tebrikler ne güzel bir gün senin için..inşallah sağlıkla geçer hamilelğin sonundada bebeğine kavuşursunn

:)gozun aydın olsun .darısı bızlerın basına bende tedavı goruyorum ama negatıf sonuc alıyorum sımdıde 2.cıo tedavımı olcam bakalım nolcak dua et benım ıcınbende senın gıbı pozıtıf sonuc alırım ıns

idrar testinde benimde pozitif cikti :) ama hamilelikle ilgili hic bir belirti yok doktoroda henüz gitmedim.korkuyorum acaba kimyasal gebelik olabilir mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…