• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yestinde pozitif çıktı

sibely

aşk böcüğüm yolda : )
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
262
1
116
İstanbul
evet biraz önce idrar testi yaptım pozitif çıktı ne yapacağımı bilimiyorum eşime bile söyleyemiyorum elim ayağıma olandı ellerim titriyo :52:

tebrik ederim ne güzel bir an önce eşinle paylaş bence bu güzel haberi hemen duymalı , keyifli bir hamilelik geçirip sağlıcakla kucağına alırsın umarım:emir_bebek:

evet biraz önce idrar testi yaptım pozitif çıktı ne yapacağımı bilimiyorum eşime bile söyleyemiyorum elim ayağıma olandı ellerim titriyo :52:

Tebrik ederim :46: :46: :46: :46: :46:
ne kadar geçmişti batın? hemen bir de kan tahlili yaptır bence ihmal etme

çok çok teşekkür ederim :40: aslında ben son iki ay öncesine kadar 33-35 günde adet olurken 2 aydır 40.gün oluyorum bu yüzden 17 aralıkta olmm gerekiyodu yani 40.gün o gün.ama 29.gün açık kahve akıntım oldu acaba mı dedim bugünde dayanamayıp test yaptım

tebrikler ne güzel bir gün senin için..inşallah sağlıkla geçer hamilelğin sonundada bebeğine kavuşursunn

:)gozun aydın olsun .darısı bızlerın basına :( bende tedavı goruyorum ama negatıf sonuc alıyorum sımdıde 2.cıo tedavımı olcam bakalım nolcak:(:(:( dua et benım ıcın:(:(bende senın gıbı pozıtıf sonuc alırım ıns:(

idrar testinde benimde pozitif cikti :) ama hamilelikle ilgili hic bir belirti yok doktoroda henüz gitmedim.korkuyorum acaba kimyasal gebelik olabilir mi diye :(

Back