Idrar yapsam da yine varmis hissi

Ayskrgz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
19
2
16
30
Merhaba kusura bakmayin biraz acik yaziyorum ama yaklasik 1 haftadir tuvalete gidiyorum ama yine tuvaletim varmis gibi hissediyorum sanki cok sıkıştım gibi hissediyorum ama tuvalete gidince oyle olmuyor yanna ve acı hissi de yok idrar yolu enfeksiyonu desem ama ne oldugunu anlayamadin isler geregi suan doktora gidecek hic zamanim yok bilgisi tecrubesi olan var mi

Bende yeni evlendigim zaman çok olmuştu ,bol bol su iç ve idrarın geldiğinde tutma böyle yapinca kısa sürede geçmişti benimki

Sistit olmuş olabilirsiniz ya da üşüttünüz.
İdrarınızı yaptıktan sonra hemen kalmayın, 4-5 dakika daha bekleyin, tekrar idrar çıkışı olacak mı bakın.
Her sistitte ağrı/acı olmaz, sık idrara çıkma ya da hissinin olması en yaygın belirtisi.

Bu konuda bilgilimsiiniz bende de 1 haftadır bu durum söz konusu yanma acı yok ama idrarda tam boşalamama hissi gece 4 5 kere idrara cikma ve yanlis mi yaptim bilmiyirum ama tam cikmadigini hissetgim icin bedenimi asagiya dogru indirdim ezdim idrarimi cikardım.... yani var ama kendi cikamiyor resmen.. ve ozellikle gunde 3 litre suda ictim

Belki kum veya bobrek tasi vardir, veya idrar yolu enfeksiyonu geciriyo olabilirsiniz. Mesanede enfeksiyon olabilir bir cok sebebi olabilir doktora gitmeden bilemezsiniz ki

Merhaba benim de kaç zamandır sol alt karın kısmımda elle dokununca bir acı oluşuyor sizde de başta bu belirti oldu mu

Idrar tahlili idrar kulturu ve ultrasonla mesane goruntuleme islemleri sorununuzu gosterir. Uroloju veya enfeksiyon bolumune gidin.

Bende enfeksiyon oldu,doktor ilac verdi ama bu işi asıl bol su icmek gecirir, baska yolu yok dedi.Gunde en az 2.5 lt su önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…