Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü bende de öyle oluyordu ve damla damla geliyordu dr idrar yolu enf dediIdrar yolu enfeksiyonu olabilir
Doktora da gidemiyorum bu koronadan sağlık ocağına mi gitsemÇünkü bende de öyle oluyordu ve damla damla geliyordu dr idrar yolu enf dedi
Öyle yaparım tesekur ederim. Peki hamilelige engel olur muEnfeksiyon olabilir, tay olabilir, kum olabilir.. Yapabileceğiniz tek şey bol bol su içmek ve doktora gidip idrar tahlili yaptrmak
Yok damla damla değil idrarimi yaptıktan sonra yanma oluyor bugün öyle olduÇünkü bende de öyle oluyordu ve damla damla geliyordu dr idrar yolu enf dedi
saglik ocaklari idrar tahlili yapmiyor sanirim bol su icin hatta limonlu su icin enfeksiyona iyi geliyorDoktora da gidemiyorum bu koronadan sağlık ocağına mi gitsem
Once tedavi olun sonra bebek düşünün saglik ocaginda tahlil verebilirsiniz somuca gore tedavi uygulanirÖyle yaparım tesekur ederim. Peki hamilelige engel olur mu
İdrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmesi gereken bir hastalık. Tedavi edilmezse hamilelik varsa da tehlike oluşturur ... o yüzden biranönce tahlillerinizi yaytırınÖyle yaparım tesekur ederim. Peki hamilelige engel olur mu
Anladım tesekur ederim pazartesi ancak gidip yaptiririmOnce tedavi olun sonra bebek düşünün saglik ocaginda tahlil verebilirsiniz somuca gore tedavi uygulanir
Doğru diyorsun pazartesi ancakİdrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmesi gereken bir hastalık. Tedavi edilmezse hamilelik varsa da tehlike oluşturur ... o yüzden biranönce tahlillerinizi yaytırın
Çok geçmiş olsunDoğru diyorsun pazartesi ancak
Gecmis olsunAnladım tesekur ederim pazartesi ancak gidip yaptiririm
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Allah razı olsun.Gecmis olsun