• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar ve kan testi

Moonsky

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
145
37
18
27
kızlar merhaba sabah test yaptım sonra hemen hastaneye gittim ama beta 9.6 çıktı. Sizce yanlışlık olabilir mi? Bu testler bu kadar hassas mı

Eklentiler

• 11BBCB50-DAB9-4E82-BE44-30DC067D9E14.jpeg
    11BBCB50-DAB9-4E82-BE44-30DC067D9E14.jpeg
    293,1 KB · Görüntüleme: 29
kızlar merhaba sabah test yaptım sonra hemen hastaneye gittim ama beta 9.6 çıktı. Sizce yanlışlık olabilir mi? Bu testler bu kadar hassas mı
Bende bu testle gebeliğimi öğrenmiştim hassas olabiliyorlar ama siz de var gibi duruyor regl gününüze kaç gün var

Merhaba adet gününüze ne kadar vardı acaba bende de böyle silik çıktı kan vermeyi düşünüyodum

Hmm anladım canım benimde adet günü cuma yarın kan vermeyi düşünüyorum erken öğrenildiği için değer normal olabilir canım önemli olan artışı

Siz kaçla öğrenmiştiniz acaba
Ben regl günüme 4-5 gün kala idrar ve kan testi yaptım benim daha koyu şekilde çıkmıştı değerim 44 civarıydı sizin de belki daha başındadır diye değeriniz daha az çıkmış olabilir yarın testinizi tekrarlayın ama önceki yaptığınız yerden yapmanız daha sağlıklı olur aynı yerde değeri daha iyi takip edebilirsiniz

Kızlar bugün de kan verdim 36ya yükselmiş sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_9125.png
    IMG_9125.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 4
Back