İDRAR VE KAN NEGATİF OLUP HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MI😞

gizemeo383

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
4
0
47
Arkadaşlar merhaba benim 15 Ağustosta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım 7 gün geçtiğinde idrar testi yaptım negatif çıktı 10.gün kan testi yaptım 1,20 negatif çıktı ama hala olmadım ve inanılmaz bel ağrım var. Hiç aranızda sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı geç döllenme felan olmuş olabilir mi kafayı yicem artıkkk😔😔

Merhaba, benim de bat 22 Ağustostu takvim uygulamasına göre. Regl olmadım test yaptığımda hep negatif çıktı. Adet olmam gereken günün 5. Günü öylesine evde var diye test yaptım ve silik çizgi gördüm. Ertesi gün yine yaptım yine silik çıktı. Bugün 7. Gün bel ağrım, bacak ağrım, kasıklarımda batma var. Yarın veya sonraki gün testi tekrar edeceğim, yine çift çıkarsa kan vereceğim. Geç döllenme gibi dedi buradaki arkadaşlar. Belki sizin de öyledir. 🤗

Merhaba, benim de bat 22 Ağustostu takvim uygulamasına göre. Regl olmadım test yaptığımda hep negatif çıktı. Adet olmam gereken günün 5. Günü öylesine evde var diye test yaptım ve silik çizgi gördüm. Ertesi gün yine yaptım yine silik çıktı. Bugün 7. Gün bel ağrım, bacak ağrım, kasıklarımda batma var. Yarın veya sonraki gün testi tekrar edeceğim, yine çift çıkarsa kan vereceğim. Geç döllenme gibi dedi buradaki arkadaşlar. Belki sizin de öyledir. 🤗
Merhaba Ama benim negatif çıktı sizin silik çizgi de olsa çıkmış bilmiyorum olabilir mi ki😔

X