idrar ve kan da bulunan gebelik?

sinem1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
24
2
33
Hastaneye herhangi bir şikayetten gittiğimizde doktorun aldırdığı kan veya idrar testinde gebe olan bir kadının hamile olduğu çıkar mı? mesela halsizim, idrar iltahabı için idrar aldığında veya herhangi bişeyden gittiğimizde istediği kan tahlilinde. yani özel olarak gebelik testi değil genel kan alımında veya idrarda çıkar mı?. Haberlerde okumuştum genel rahatsızlıkla gidip hamile olduğunu anlayanlar oluyor bu yüzden merak ettim.

Hicbir kimse sen gebelik tahlili istemedigin surece bakmaz..
Ne idrarda ne kanda..
Sanirim gizli hamilelik soz konusu veyas ufak..
Gebelikten bahseldilmedigi surece bakilmaz tatlim icin rahat olsun

Merhabalar, şikayet ettiğin yani rahatsız oldugun şeyler neler se doktor ona göre tahlil isteyecektir, doktor zaten soruyor evli misiniz diye , evli olanlarda hemen gebelikte bakılsın istiyorlar çünkü mr röntgen vs gibi bir durum olursa ve bilinmeden gebelik var ise bu zarar verir.

Hicbir kimse sen gebelik tahlili istemedigin surece bakmaz..
Ne idrarda ne kanda..
Sanirim gizli hamilelik soz konusu veyas ufak..
Gebelikten bahseldilmedigi surece bakilmaz tatlim icin rahat olsun

yok ben hamile değilim de haberlerde duydum bi tane kız 4 aylık hamıle olduğunu rahatsızlanıp hastaneye gidince öğrenmiş bu komik geldi acıkcası cunku 4 aya kadar anlamaması garip ve herhangi hastalıktan gidip nasıl hamile olduğunu öğrendi ona şaşırdım.. sizce normal mi 4 aya kadar anlamaması?

4 ay mi gobis cikar cik hafiften + mide bulantisi bas donmesi ve regl gecikmesi ooo daha neler neler..
Ustune gordu diyelim ki yada regl olamama gibi durumu var pko vs.
Gobek buyumeye baslar hadi oda olmadi diyelim kiloluydu vs.
Mide bulantisi bas donmeside mi olmadi..
Yok bence sacmalik hem kan veya idrara gerek yok ultrasonda sak die cikar koca cocuk 4 ay diorsun...

1

güya tecavüze uğr

banada saçma geldi ablacım.. bi sorum daha olacak bu idrarla kan testlerı varya gebelık testleri onlar yanlış çıkabilir mi mesela 2 aylıkken idrar testi yaptın veya adetin gelmedi sonraki hafta yaptın iki kez falann yanlış çıkarır mı hamile olduğun halde hamile değilsin diye gösterir mi ? 2 . ayda mumkun deglmış yanlış cıkması ama?

adetten bir hafta gecikmesiyle kanda zaten cikar kesin olarak idrar testlerindede kisiden kisiyedegisiyor kimisinde adet gecikmedende cikabiliyor silikte olsa . ama genel olarak adetin bir hafta gecikmesiyle idrr testinde silikte olsa cikar . oyle bi supheniz.mi var

Canim hamile olmadigin halde bazi idrar testleri hamile gosteriyor benim canim cok yandi..
Ama hamile ikende hamile degilsin diyemez test elbbetee pozitif cikar..
En kesini kan testidir. Deger bakilir..
2 aylik gebelikte idrarda pozitif verir.
Ben regl gecikmeden 4 gun pnce idrar testte pozitif gordum.
Cikar yani.
Eger ki suphe varsa regl gecikmisse idrarda sabah test yapilabilir..
Sorular size ait sanirim merak etme kimse kimseyi yargilayamaz..
Rahatca sorabilirsin yada ozelden mesaj at kardesime destek olurum ben

biz nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik benimde ilk deneyimimdi biraz pımpırıklıyım adetim geldi ama genede adet bitince test yaptım sonra bir ay sonra gene test yaptım ikiside negatif cıktı ondan sordum :)

Tahmin ettim :) canim benim yok regl olmussun icin rahat olsun stres yapma bosuna kendine zarar.
Testte negatif cikmis ama eger boyle bisi varsa dikkat et genede sana evlenmeden yapma demiycem yargilamiycam cunku bizde esimle yasadik :). dikkatli olmakta fayda var :)

ablacım özelden msj attim sana ordan da konuşabiliriz vaktin varsa..

anladim.ama uzerinden.iki ay gecmis oyle bi durum olsaydi.degisiklikleri farkeder testtede pozitfi gorurdunuz hamile.olmadiginiz bariz ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…