Hanımlar daha önce konu açmıştim.. Adet dönemime yakın hem erken gebelik testi, hem kaset test yapmıştım iki tane.. ikisi de silik çıkmıştı..Gebeliğin çok erken zamanlarında böyle silik çıkıyor biliyorum. Adetim geçti,takvime göre birgün ama ben 15 günde bir olduğumdan 3-4 geçmiş hesapliyorum kan tahlili verdim ,Dr da testlerin pozitif çıktığını söyledim. Folikasit verdi . Yarın çıkar sonuç dedi.ilac alırken bir test daha alayım dedim ama negatif çıktı . Test bozuk olabilir mi ? Kontrol testi bile kıpkırmızı değildi çünkü
Dr muhtemelen hamilesinizdir dedi planlı bir şekilde ilerliyor çünkü süreç. Ama kafamı karıştırdı test keşke almasaydim hayırlısı bakalım. E nabiza sonuç hemen geçiyor mu s.ocaklarinjnki
Dr muhtemelen hamilesinizdir dedi planlı bir şekilde ilerliyor çünkü süreç. Ama kafamı karıştırdı test keşke almasaydim hayırlısı bakalım. E nabiza sonuç hemen geçiyor mu s.ocaklarinjnki
Merhaba , geçen hafta çarşamba günü verdim .. iki günde bir tavsiye edilmiş kan verilmesi için ama . Bu süreçte dusunerk yipranmak istemediğim için ,bir sonraki kanı tekrar Çarşamba vereceğim.. belirtilere göre hamileyim. Ama kan verip değer artışını görmek istiyorum. Dr randevusu da aldım hayirlisi
Merhaba , geçen hafta çarşamba günü verdim .. iki günde bir tavsiye edilmiş kan verilmesi için ama . Bu süreçte dusunerk yipranmak istemediğim için ,bir sonraki kanı tekrar Çarşamba vereceğim.. belirtilere göre hamileyim. Ama kan verip değer artışını görmek istiyorum. Dr randevusu da aldım hayirlisi