Dr muhtemelen hamilesinizdir dedi planlı bir şekilde ilerliyor çünkü süreç. Ama kafamı karıştırdı test keşke almasaydimDoktorunuza güvenin bence kan tahlili sonucunuza göre de garantilemiş olursunuz boşuna stres yapmayın
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) sağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkıyor hiç yaptırmadım ama öyle okudum birkaç yerde.Dr muhtemelen hamilesinizdir dedi planlı bir şekilde ilerliyor çünkü süreç. Ama kafamı karıştırdı test keşke almasaydimhayırlısı bakalım. E nabiza sonuç hemen geçiyor mu s.ocaklarinjnki
Amin , teşekkür ederim.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) sağlık ocağı sanırım ertesi gün çıkıyor hiç yaptırmadım ama öyle okudum birkaç yerde.
Merhaba , geçen hafta çarşamba günü verdim .. iki günde bir tavsiye edilmiş kan verilmesi için ama . Bu süreçte dusunerk yipranmak istemediğim için ,bir sonraki kanı tekrar Çarşamba vereceğim.. belirtilere göre hamileyim. Ama kan verip değer artışını görmek istiyorum. Dr randevusu da aldım hayirlisiDurmuunuz nedir var mi gebelik
Hayırlısi olsun sağ salim miniği kucağına almayı nasip eder Rabbim bizlerede nasip ederMerhaba , geçen hafta çarşamba günü verdim .. iki günde bir tavsiye edilmiş kan verilmesi için ama . Bu süreçte dusunerk yipranmak istemediğim için ,bir sonraki kanı tekrar Çarşamba vereceğim.. belirtilere göre hamileyim. Ama kan verip değer artışını görmek istiyorum. Dr randevusu da aldım hayirlisi
Amin inşallah tez zamanda en güzeli ile tüm kolaylığı ile sizlerin de olsun.. isteyen ,buna gerçekten layık olan tüm kadınlara nasip etsin Mevla.Hayırlısi olsun sağ salim miniği kucağına almayı nasip eder Rabbim bizlerede nasip eder