• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testleri negatif çıkıyor

glerknglerkn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
791
565
103
1 yıkdır çocuk istiyoruz reglim çok düzenlidir normalde geçen ay 4 gün gecikmeli regl oldum bu ay henüz hastalanmadım ve bu gün gecikmenin 8. günü dün idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı 😔 sizce ümit var mı gebe olabilir miyim

1 yıkdır çocuk istiyoruz reglim çok düzenlidir normalde geçen ay 4 gün gecikmeli regl oldum bu ay henüz hastalanmadım ve bu gün gecikmenin 8. günü dün idrar testi yaptım öğlen negatif çıktı 😔 sizce ümit var mı gebe olabilir miyim
Kan testi ver bence

bu ay regl bitiminin 2 gün sonrası memleketteydim eşim yanımda değildi normal regl tarihimden bi hafta önce geldim evime

5ten sonra acile git halszilik kırgınlık kasıklarda biraz ağrı olduğunu söyle. İlaç vermeden ya da serum olmadan önce hamilelik var mı diye soruyorlar bilmiyorum adetim gecikti şüpheliyim de. Onlarda önce hamilelik var mı ona göre tedavi edelim diye kan alıp betaya bakıyorlar. 1 saat içinde de öğreniyorsun😀😀

5ten sonra acile git halszilik kırgınlık kasıklarda biraz ağrı olduğunu söyle. İlaç vermeden ya da serum olmadan önce hamilelik var mı diye soruyorlar bilmiyorum adetim gecikti şüpheliyim de. Onlarda önce hamilelik var mı ona göre tedavi edelim diye kan alıp betaya bakıyorlar. 1 saat içinde de öğreniyorsun😀😀
iyi fikirmiş çok teşekkür ederim peki sizce bebek olsa idrarda çıkmazmıydı dün

iyi fikirmiş çok teşekkür ederim peki sizce bebek olsa idrarda çıkmazmıydı dün
Çıkmayablir çok düşük değerse geç döllendiyse göremeyebiliyorsunuz bazen. Çoğu kişi idrarda negatifi görüyor kanda kesin sonuç alıyor. Bazen kan veriyor negatif çıkıyor sadece 1 gün sonra pozitifi öğreniyorlar. Temiz iş siz beni dinleyin acilde mis gibi öğrenirsiniz 😀 aldığınız tarihe kadar o kurt işinizi yer bitirir

Back