Paylaştım şimdiFotoğraf var mı teste ait?
Bide ilk 5-10 dakikada çıkması önemli sonucun.Sonrakiler kuruluk çizgisi olabilirPardon çizgi gördüm ama çok çok silik bence sonra tekrarlayın testi
Ya çok azıcık var flaşla daha belli oluyor onu çekmiştim ama yüklenmedi insanın içine şüphe düşürüyor yine dePardon çizgi gördüm ama çok çok silik bence sonra tekrarlayın testi
Tamam teşekkür ederimBide ilk 5-10 dakikada çıkması önemli sonucun.Sonrakiler kuruluk çizgisi olabilir
bana var gibi geldi ya. sanki rengi pembe gibi. kuruma çizgisi gri olur çünkü. yarın sabah ilk idrarla ve mümkünse erken gebelik testi ile tekrarlayın. Allah gönlünüze göre versin :)Paylaştım şimdi
Su falan tutun üstüne yazıyordu bi yerde yazdım aynı şekilde duruyor o çizgi hatta biraz daha canlandı gibi rengi bu su etkili mi bi fikriniz var mıbana var gibi geldi ya. sanki rengi pembe gibi. kuruma çizgisi gri olur çünkü. yarın sabah ilk idrarla ve mümkünse erken gebelik testi ile tekrarlayın. Allah gönlünüze göre versin :)
Hiç bilmiyorum... ama bana rengi var gibi geldi yani pozitif gibi geldi:)Su falan tutun üstüne yazıyordu bi yerde yazdım aynı şekilde duruyor o çizgi hatta biraz daha canlandı gibi rengi bu su etkili mi bi fikriniz var mı
Hiç bilmiyorum... ama bana rengi var gibi geldi yani pozitif gibi geldi:)
Adet oldum hala daha da kanamam az da olsa devam ediyor ve geri çekilme olarak yaşandı off bilmiyorum bir an önce sabah olsun istiyorumHiç bilmiyorum... ama bana rengi var gibi geldi yani pozitif gibi geldi:)
Çizgiyi ben hala görüyorum sankiBuda suya tuttuktan sonraki hali sanki çizgi kaybolmuş gibi ya da bana mı öyle geliyorEki Görüntüle 3077599 Eki Görüntüle 3077601 Eki Görüntüle 3077592
Benim testim günlerdir bekliyordu öyle hiç bakmamıştım ilk baktığımda da hatırladığım kadarıyla böyle bir çizgi yoktu ya da ben farketmedim tam aklıma geldi bakayım dedim üstünden günler geçti adet bile oldum baktım böyle birşey insanın içine ister istemez şüphe düşürüyor sabah olsun diye bekliyorum işte napalımÇizgiyi ben hala görüyorum sankibenim testim de böyle çıktı.. deli gibi merak ediyorum acaba pozitif mi ki diye..
Benim ki yapar yapmaz böyle oldu.. dedim acaba çok istediğim için yanlış mı görüyorum gözlerim bana oyun mu oynuyot acaba diye düşündüm.. sonra dayanamadım eşime attım.. oda görmüş benim gördüğümü.. biz iki senedir deniyoduk zaten ama kısmet olmadı bi türlü.. inşallah bu kez olur.. o silik zor görünen çizgiyi bile görmek o kadar mutlu etti ki beni anlatamam.. bi yandan da kaptırmamaya çalışıyorum kendimi üzülmemek için.. hayırlısı bakalımBenim testim günlerdir bekliyordu öyle hiç bakmamıştım ilk baktığımda da hatırladığım kadarıyla böyle bir çizgi yoktu ya da ben farketmedim tam aklıma geldi bakayım dedim üstünden günler geçti adet bile oldum baktım böyle birşey insanın içine ister istemez şüphe düşürüyor sabah olsun diye bekliyorum işte napalım
Buda suya tuttuktan sonraki hali sanki çizgi kaybolmuş gibi ya da bana mı öyle geliyorEki Görüntüle 3077599 Eki Görüntüle 3077601 Ben çizgiyi göremedim zaten saatler sonra 2. çizginin oluşması bir şey ifade etmiyor, ikinci çizgi anında çıkarsa pozitif demek. Umarım gönlünüzce olur.