İdrar testinde sonradan çıkan çizgi

Asdfdsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
38
4
Merhaba ayın 17 sinde ilişkiye girdim geri çekilme yoluyla normalde de adet döngüm pek düzenli olmaz gecikir 26 sında olmam gerekirken 29 unda oldum 27 sinde de test yaptım ilkte eğer yanlış görmediysem 2. Bi çizgi yoktu ama çöpe atmak için baktığımda saatler sonra sanki bi çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
IMG_20220602_145646.jpg

Pardon çizgi gördüm ama çok çok silik bence sonra tekrarlayın testi

bana var gibi geldi ya. sanki rengi pembe gibi. kuruma çizgisi gri olur çünkü. yarın sabah ilk idrarla ve mümkünse erken gebelik testi ile tekrarlayın. Allah gönlünüze göre versin :)
Su falan tutun üstüne yazıyordu bi yerde yazdım aynı şekilde duruyor o çizgi hatta biraz daha canlandı gibi rengi bu su etkili mi bi fikriniz var mı

Çizgiyi ben hala görüyorum sanki 🙈benim testim de böyle çıktı.. deli gibi merak ediyorum acaba pozitif mi ki diye..
😊
Benim testim günlerdir bekliyordu öyle hiç bakmamıştım ilk baktığımda da hatırladığım kadarıyla böyle bir çizgi yoktu ya da ben farketmedim tam aklıma geldi bakayım dedim üstünden günler geçti adet bile oldum baktım böyle birşey insanın içine ister istemez şüphe düşürüyor sabah olsun diye bekliyorum işte napalım 😂

Benim testim günlerdir bekliyordu öyle hiç bakmamıştım ilk baktığımda da hatırladığım kadarıyla böyle bir çizgi yoktu ya da ben farketmedim tam aklıma geldi bakayım dedim üstünden günler geçti adet bile oldum baktım böyle birşey insanın içine ister istemez şüphe düşürüyor sabah olsun diye bekliyorum işte napalım 😂
Benim ki yapar yapmaz böyle oldu.. dedim acaba çok istediğim için yanlış mı görüyorum gözlerim bana oyun mu oynuyot acaba diye düşündüm.. sonra dayanamadım eşime attım.. oda görmüş benim gördüğümü.. biz iki senedir deniyoduk zaten ama kısmet olmadı bi türlü.. inşallah bu kez olur.. o silik zor görünen çizgiyi bile görmek o kadar mutlu etti ki beni anlatamam.. bi yandan da kaptırmamaya çalışıyorum kendimi üzülmemek için.. hayırlısı bakalım 😊🥰

X