idrar testinde silik çizgi

filizyunus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
131
25
İdrar testi yaptım silik çizgi çıkt. İki gün önce de yapmıştım negatif şimdi silik çizgi çıktı bu ne anlama geliyor. Başına böyle birşey gelen var mı acaba?

Eklentiler

• 20150517_100331.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 132
  • 20150517_093519.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 207
Bunu nezaman yaptığın önemli kesin sonuç için adet gecikmesinden 2 gün sonra yaptığın test sonuç verecektir.eger adetin geciktikten sonra yaptıysan ve çizgi silik çıktiysa eğer hamile sin ve gebeliğin daha çok yeni. Birde göğüs uçlarına dokun aşırı hassasiyet varmı bende öyle olmuştu. Tabi kesin sonuç için kan testi yaptır canim

Yaptırdım canım kan testini pozitif çıktı 6haftalik hamileymisim

Canım ara ara yaz hamileliğin ilerleyisi ni nasıl olduğunu ,eşimin işi nedeniyle yurt dışından donus yaptık afyona yeni yerleşti burda kimse yok sohbet edebilecegim :/ bizde benim bu yanlizligima kış a doru son vermeyi, bebek istiyoruz bakalım 2 düşüktür sonra sancılı olcak ama istiyoruz herseyin hayirlisi

İnşallah sende bu güzel haberi biran önce alırsın canım darısı başına. Ben de 9aylik evliyim 9aydir da ugrasiyoruz çok şükür bu ay aldık sevinçli haberi iki hafta sonra da bebegimizin kalp atıslarini dinlemeye gitcez inşallah

Kiyamam yaa o kalp atışları ni bizde duymuştum bebegimizin 7 haftasında nasıl heyecanlı atıyor hızlı hızlı mucize birsey.. bizimde ekimde 2 yıl olcak evleneli düşük yaşadık inan çok zor allah kimseye vermesin

Çok geçmiş olsun canım allah isteyen herkesin bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah

Saol canım insallah. Tekrar çok tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaginizada alırsınız sorunsuz bir hamilelik yaşarsın canım öpüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…