Idrar testinde silik çizgi

:KK200:
İnşallah canımm ☺ zaten kanama şeklinde değildi yani pembemsi bi akıntıydı ve ilk defa oluyor. Yerleşme kanamasından şüphelendim yani bilemedim bakalım. Teşekkür ederim cevap verdiğin için:KK16:
Inşallah vardir ben 8 gün bekledim bat günü kan değerim 1571 çıktı :KK200:hayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese versin

Senin ikiz olabilir tebrikler keseye baktı bi
Ben 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bende hep ikizlerim olsun istiyorm. bi arkadaşım dedi ki hacdan elma geliyor muş okunmuş onu çocuğu olmayan bir tanıdığı yemiş o ay hamile kalmış ikizleri olmuş.. bana da dedi annesi de umredeydi şubatta getirdi yedim elmayı hamile kaldım Allahın kerameti belki normal şartlarda kaldım ama oldu bakalım tek mı çift mi hayırlısı olsun..

Ben 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bende hep ikizlerim olsun istiyorm. bi arkadaşım dedi ki hacdan elma geliyor muş okunmuş onu çocuğu olmayan bir tanıdığı yemiş o ay hamile kalmış ikizleri olmuş.. bana da dedi annesi de umredeydi şubatta getirdi yedim elmayı hamile kaldım Allahın kerameti belki normal şartlarda kaldım ama oldu bakalım tek mı çift mi hayırlısı olsun..
Aynen kuzum inaç meselesi allahın hikmeti ayrı fakat inançta çok inemlinallah gönlüne göre versin ama betan bana yüksek geldi ikiz olabilir gibime geldi

IMG_20190412_002308.webp

Back
X