- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
- Konu Sahibi hilalyunus3mre
İnşallah canımmBenim arkadaşım olmazsa ikinci çizgi çıkmaz dedi inşallah senin de vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmBenim arkadaşım olmazsa ikinci çizgi çıkmaz dedi inşallah senin de vardır![]()
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahCanım benim de bat 8 gün vardı böyle çıktı.. şuan 5+3 olduk inşallah vardır.. Ben kanama yaşamadım ama
Inşallah vardir ben 8 gün bekledim bat günü kan değerim 1571 çıktıİnşallah canımm ☺ zaten kanama şeklinde değildi yani pembemsi bi akıntıydı ve ilk defa oluyor. Yerleşme kanamasından şüphelendim yani bilemedim bakalım. Teşekkür ederim cevap verdiğin için![]()
Âmin canım inşallah cümlemizin kiniCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah![]()
Amin canım inşallah benimde yarından sonra bat bakalım olmazsam giderim kanda baktırmaya
Inşallah vardir ben 8 gün bekledim bat günü kan değerim 1571 çıktıhayırlısı olur inşallah Allah isteyen herkese versin
Hakkında hayırlısı olsun.. büyük ihtimalle var inşallah.. seninle kalırAmin canım inşallah benimde yarından sonra bat bakalım olmazsam giderim kanda baktırmaya☺
Teşekkür ederim canım cevabın için umut oldu banaHakkında hayırlısı olsun.. büyük ihtimalle var inşallah.. seninle kalır
Senin ikiz olabilir tebrikler keseye baktı biHakkında hayırlısı olsun.. büyük ihtimalle var inşallah.. seninle kalır
ikiz olmasını cok istiyoruz kese tek şuan haftaya kalp atışını duycaz nasipseSenin ikiz olabilir tebrikler keseye baktı bi
Ben 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bende hep ikizlerim olsun istiyorm. bi arkadaşım dedi ki hacdan elma geliyor muş okunmuş onu çocuğu olmayan bir tanıdığı yemiş o ay hamile kalmış ikizleri olmuş.. bana da dedi annesi de umredeydi şubatta getirdi yedim elmayı hamile kaldım Allahın kerameti belki normal şartlarda kaldım ama oldu bakalım tek mı çift mi hayırlısı olsun..Senin ikiz olabilir tebrikler keseye baktı bi
Aynen kuzum inaç meselesi allahın hikmeti ayrı fakat inançta çok inemlinallah gönlüne göre versin ama betan bana yüksek geldi ikiz olabilir gibime geldiBen 9 aylık evliyim 7 aydır bebek istiyoruz bende hep ikizlerim olsun istiyorm. bi arkadaşım dedi ki hacdan elma geliyor muş okunmuş onu çocuğu olmayan bir tanıdığı yemiş o ay hamile kalmış ikizleri olmuş.. bana da dedi annesi de umredeydi şubatta getirdi yedim elmayı hamile kaldım Allahın kerameti belki normal şartlarda kaldım ama oldu bakalım tek mı çift mi hayırlısı olsun..
Aynen bakıyorum bat günü 200 300 üstüne çok çıkan yok benim 1500 ama hayırlısı olsun erken döllenmeden de olabilirAynen kuzum inaç meselesi allahın hikmeti ayrı fakat inançta çok inemlinallah gönlüne göre versin ama betan bana yüksek geldi ikiz olabilir gibime geldi
Büyük ihtimale var canım.. Benim bundan daha silikti gözün aydın❤