- 24 Mart 2019
- 161
- 115
- 18
- 32
- Konu Sahibi hilalyunus3mre
Adeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen hamilesin.ama.tam.sonuc.icin kan testi ver canim.hayirlisi.olsunAdeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm![]()
Inşallah canım ❤daha önce çok test yaptım ama hiç ikinci çizgiyi görmedim hayırlısı olsnMuhtemelen hamilesin.ama.tam.sonuc.icin kan testi ver canim.hayirlisi.olsun
kan testi verdim 102 değerler yükselmiş dedi ama günüm geçmediği için kesin değilInşallah canım ❤daha önce çok test yaptım ama hiç ikinci çizgiyi görmedim hayırlısı olsn
Hayırlısı olsun hamilesin bence ama bıldıgım kadarıyla boş gebelıkte olabılırmıs yanı kese oluyo ama bebıs olmuyo ınsallah hamişsindirAdeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm![]()
Aynen doktor da söyledi. Hayırlısı olsun artık nasip❤Hayırlısı olsun hamilesin bence ama bıldıgım kadarıyla boş gebelıkte olabılırmıs yanı kese oluyo ama bebıs olmuyo ınsallah hamişsindir![]()
Aynen doktor da söyledi. Hayırlısı olsun artık nasip❤
3 dk içinde çıktı 6 aydır test yapi yorum o çizgiyi hiç görmedimSilik çizgi hemen mi çıktı? Yoksa saatler sonra mı? İdrar testinin resmini yükleyebilir misin rica etsem?Ayrıca hamileliğn için de kutluyorum Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
foto eklenmedi nasıl ekleniyorSilik çizgi hemen mi çıktı? Yoksa saatler sonra mı? İdrar testinin resmini yükleyebilir misin rica etsem?Ayrıca hamileliğn için de kutluyorum Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
r
Ne hissediyor sun peki yani annenler hissder bence olup olmadığınıKan değerim 621.60 çıktı bugün adetime 2 gün var umutlanmak ıstemiyorm sizce normal mi gecikme olmadan bu değer![]()
umutlanmak istemediğim için duygularımı arka planda bırakmak ıstiyorum.. ama sanki ona birşey olcak gibi daha dikkat ediyorum oturup kalkarken felanNe hissediyor sun peki yani annenler hissder bence olup olmadığını
Allahım gönlünüze göre versin umarım vardırumutlanmak istemediğim için duygularımı arka planda bırakmak ıstiyorum.. ama sanki ona birşey olcak gibi daha dikkat ediyorum oturup kalkarken felan
Âmin inşallah hayırlı sağlıklı olsunAllahım gönlünüze göre versin umarım vardır![]()
Kan değerim 621.60 çıktı bugün adetime 2 gün var umutlanmak ıstemiyorm sizce normal mi gecikme olmadan bu değer![]()
Kesin olduğunu bilsem dünyalar benim olur ama erken sevinç yaşamak istemiyormNe güzel işte yaa bide üzgün surat koymuşsun sevinsene :)
Demekki erken yumurtan çatlamış ondan böyle değer. İnşaALLAH 2gün sonra tekrarlarsın artışına bakarsın. Üzülme sevin
Canım benim de bat 8 gün vardı böyle çıktı.. şuan 5+3 olduk inşallah vardır.. Ben kanama yaşamadım amaEki Görüntüle 2256980 Eki Görüntüle 2256981
Merhaba Arkadaşlar Bat a 2 gün var. Bu Sabah yaptım bu testi ve sanki silik bi çizgi varmış gibi geldi bana. Yorumlayacak birileri varsa çok sevinirim. Ve pembe akıntım oldu bugün ve 2 gün önce. Heyecanlandım çok nedir sizce durum.![]()
Benim arkadaşım olmazsa ikinci çizgi çıkmaz dedi inşallah senin de vardırCanım benim de bat 8 gün vardı böyle çıktı.. şuan 5+3 olduk inşallah vardır.. Ben kanama yaşamadım ama