Idrar testinde silik çizgi

hilalyunus3mre

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
161
115
18
32
Adeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm 😢

Adeti me 7 gün var otururken başım dönüyor ve tansiyonum bir kaç gündür düşük test yaptım silik çizgi çıktı erken mi yaptım acaba çıkma ihtimali var mi umutlanmak ıstemiyorm 😢
Muhtemelen hamilesin.ama.tam.sonuc.icin kan testi ver canim.hayirlisi.olsun

Hayırlısı olsun hamilesin bence ama bıldıgım kadarıyla boş gebelıkte olabılırmıs yanı kese oluyo ama bebıs olmuyo ınsallah hamişsindir🤲🏻🤲🏻

Aynen doktor da söyledi. Hayırlısı olsun artık nasip❤

Silik çizgi hemen mi çıktı? Yoksa saatler sonra mı? İdrar testinin resmini yükleyebilir misin rica etsem? 😘 Ayrıca hamileliğn için de kutluyorum Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH

Silik çizgi hemen mi çıktı? Yoksa saatler sonra mı? İdrar testinin resmini yükleyebilir misin rica etsem? 😘 Ayrıca hamileliğn için de kutluyorum Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
3 dk içinde çıktı 6 aydır test yapi yorum o çizgiyi hiç görmedim 😍 pazartesi kan verdim değerler yüksek yarın yine vercem adet gecikmesi olmadığı için kesin demiyor doktor 😍 inşallah olur

Kan değerim 621.60 çıktı bugün adetime 2 gün var umutlanmak ıstemiyorm sizce normal mi gecikme olmadan bu değer:KK43:

Ne güzel işte yaa bide üzgün surat koymuşsun sevinsene :)
Demekki erken yumurtan çatlamış ondan böyle değer. İnşaALLAH 2gün sonra tekrarlarsın artışına bakarsın. Üzülme sevin

Ne güzel işte yaa bide üzgün surat koymuşsun sevinsene :)
Demekki erken yumurtan çatlamış ondan böyle değer. İnşaALLAH 2gün sonra tekrarlarsın artışına bakarsın. Üzülme sevin
Kesin olduğunu bilsem dünyalar benim olur ama erken sevinç yaşamak istemiyorm 😍inşallah hayırlısı ile olur

2256980
2256981

Merhaba Arkadaşlar Bat a 2 gün var. Bu Sabah yaptım bu testi ve sanki silik bi çizgi varmış gibi geldi bana. Yorumlayacak birileri varsa çok sevinirim. Ve pembe akıntım oldu bugün ve 2 gün önce. Heyecanlandım çok nedir sizce durum.:işsiz:

Back
X