Merhaba arkadaşlar bugun idrar testi yaptım baktım yine tek cizgi diye cope atmistim sonra icime bi kusku dustu tekrar copten aldim baktim ikinci cizgi cok hafif pembe dikkatlice bakinca anlaşılıyorhemen ümitlenmek istemiyorum ama normalde testi yaptıktan sonra o pembelik oluyor mu yoksa hamilemiyim cok az pembelik var dikkatlice baktığın zaman sizce hamilemiyim adet gunume daha 16 gun var cok heyecanliyim lutfen bilen arkadaslar cevap versin
Selam hayir bu yalnis 16gun once hic dollenme olmaz yumurtlama donemindesiniz simideden gosteremez doru gecen ay 12gun kala bendede böyleydi ama yalnis en sorusu adetin gelmemesi ve sonra yapmak
bence siz yine de 3-4 gün bekleyip sabah ilk idrarla gene bir deneyin testi.
ümitlendirmek istemem ama ben de bu şekilde çok silik gördükten sonra erken gebelik testim vardı onu yapınca net gördüm.
Kızlar adetime 4 gün vardi dayanamadim test yaptim ikinci cizgi silik cikti şu an göğsümde şişkinlik kabızlık arada mide bulantısı var Acaba hamile olabilir miyim normalde de kabızlık ve mide bulantım oluyor ama neredeyse 1 haftadır falan kabızım teste de bu şekilde çıktı suan adetime 2 gun var bi test daha yaptim oda pembe silik cikti sizce hamilemiyim