- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi glerknglerkn
-
Daha oncede bukadar gecikirmidi reglbiz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
hayır ilk defa geciktiDaha oncede bukadar gecikirmidi regl
aynk durumdayız olacaksam olayım diyorumAynı durumdayız 2 gün geciktim ekim ayını güzel Değerlendirmiştik bende test yapıyorum ama sadece tek çizgibazen hastalanıcam belli geliyo diyorum bazen acaba döllendide idrara mı geçmedi diyorum kan testide açıkcası idrarda pozitif görmeden yaptırmak istemiyorum ama aklımda hep o var insan ne kadar tek çizgi görsede içinde hep bir umut oluyor artık hastalancaksam hastalanayım diyorum resmen çünkü umutla bekliyim sonunda hüsran olmaktan çok sıkıldım ve 10 gündür falan aşırı akıntım var çok ikilemdeyim
erken yapmışsın kan testini canmBende de şöyle bir durum oldu . Bat 12 kasım . Göğüslerim şiş dokunamıyorum bile bel ağrım çok regl olcakmışım gibi hissediyorum ama bi yanımda umarım gebeyimdir diyorum . Dün akşam kan tahlili verdim ve kan tahlilini yeniden tekrarlamamı istediler makine algılayamamış değer düşük olduğu için . Benimde kafam karıştı bi umutla tekrar kan verdim negatifi gördüm . Regl tarihime 4 gün var. Hala içimde bi umut var bilmiyorum ne olur ama sanırım regl olurum yinede işte insan bi yerden umut bekliyor .
İnşallah olumlu sonuçlarla gelirim canmerken yapmışsın kan testini canm
Bende ayni durum ya hic gecikmezdi dun gecikmenin 2. Gunuydu test yaptim negatif cikti bugunde 3. Gunu hala adet olmadim. Ne hamilelik belirtisi var ne adet belirtisi normalde adete yakın belim karnım ağrırdı şimdi yok. Sadece çok fazla su gibi beyaz akintim varAynı durumdayız 2 gün geciktim ekim ayını güzel Değerlendirmiştik bende test yapıyorum ama sadece tek çizgibazen hastalanıcam belli geliyo diyorum bazen acaba döllendide idrara mı geçmedi diyorum kan testide açıkcası idrarda pozitif görmeden yaptırmak istemiyorum ama aklımda hep o var insan ne kadar tek çizgi görsede içinde hep bir umut oluyor artık hastalancaksam hastalanayım diyorum resmen çünkü umutla bekliyim sonunda hüsran olmaktan çok sıkıldım ve 10 gündür falan aşırı akıntım var çok ikilemdeyim
Benim de bi karnım ağrıyo gibi bi hiç belirtim yok gibi valla anlamadım açıkcası idrarda pozitif görmeden kanada baktırmak istemiyorum bi muallakta kaldım sadece çok akıntım var hiç bu kadar olmazdı ama bilemiyorum kendimi umutlandırmamaya çalışıyorumBende ayni durum ya hic gecikmezdi dun gecikmenin 2. Gunuydu test yaptim negatif cikti bugunde 3. Gunu hala adet olmadim. Ne hamilelik belirtisi var ne adet belirtisi normalde adete yakın belim karnım ağrırdı şimdi yok. Sadece çok fazla su gibi beyaz akintim var
Aynen canım benimde çok o kadar cokki hasta oldum sanıp dakka bir lavaboya gidiyorum. Inşaallah hamileyizdir 9 ay olacak artık inancımı kaybediyorumBenim de bi karnım ağrıyo gibi bi hiç belirtim yok gibi valla anlamadım açıkcası idrarda pozitif görmeden kanada baktırmak istemiyorum bi muallakta kaldım sadece çok akıntım var hiç bu kadar olmazdı ama bilemiyorum kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum
Bende ne kadar kesin regli olcam desemde hepte içimden umutla bekliyorum ve resmen regli olursam yıkılırım Allahım duy sesimiziAynen canım benimde çok o kadar cokki hasta oldum sanıp dakka bir lavaboya gidiyorum. Inşaallah hamileyizdir 9 ay olacak artık inancımı kaybediyorum
Canım seni üzmek istemem ama benim de öyle oldu atla tanıdığım birkaç abla vardı Onların da öyle olmuştu hepsi mevsim geçişlerinden kaynaklanıyormuş Benim de 3 günüm geçti aynı senin belirtilerin vardı 4.günde adet oldumbiz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mıolsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi
inşallah canmİnşallah olumlu sonuçlarla gelirim canm
yok canım hastalansam da üzülmem belirsizlik strese sokuyor bide 4 gündür çok ağrım var belim kopacak gibi ağrıyorCanım seni üzmek istemem ama benim de öyle oldu atla tanıdığım birkaç abla vardı Onların da öyle olmuştu hepsi mevsim geçişlerinden kaynaklanıyormuş Benim de 3 günüm geçti aynı senin belirtilerin vardı 4.günde adet oldum
ben hala regl olmadım 8 gün oldu gecikeli idrarda negetif çıkıyor sizce kan versem miBende ne kadar kesin regli olcam desemde hepte içimden umutla bekliyorum ve resmen regli olursam yıkılırım Allahım duy sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?