• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testinde negatif görüp daha sonra kan testinde pozitif olan var mı?

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
İdrar testinde negatif görüp sonrasında kan testinde pozitifi gören var mı? Bazı hamileliklerde böyle oluyormuş galiba

Zaten hepsi öyle olur kuzum önce kanda görünür
Sonra idrara geçer
Bazen idrara geç geçebiliyor ve evde yapılan testlerde çıkmıyo..

Zaten hepsi öyle olur kuzum önce kanda görünür
Sonra idrara geçer
Bazen idrara geç geçebiliyor ve evde yapılan testlerde çıkmıyo..
Gerçekten mi :( Reglim 1 hafta gecikti bugün test yaptım negatif. Hala bi şansım var yani değil mi

Geç döllenme olmuşsa tabiki şans var :)
Bi kaç gün sonra tekrarla yada kan verirsin..
belki mevsimsel de geçikme olabilir
Ama inşallah bebiştir

Kızlar ya gecen 4 gün önce Silik test görmüştüm. Şuan adetime tam 4 gün var predictor ve normal kaset test yaptım negatif. Ama göğüslerim hiç olmadıgı kadar şişti ve çatlamaya başladı. Tamam adet öncesinde de göğüslerm şişerdi ama çatlamazdı. İlk defa böle bişi dikkatimi çekiyor. Ve beyaz akıntılarım dur durak bilmiyor. Birde adete böle 1 hafta 3-4 gün kala kan lekelerimde olurdu. Hatta adte 1 hafta kala ilşkiye girdiğimizde her seferinde kan gelırdı az az hatta derdik eşimle yine tutmamıs hasta olcam diye. Ama bu hafta olmadı ole bişi. Ay ne bilim ya o kadar muallakta kaldım çıldırmamak elde değil. Böle şeler yaşayanlar yardımcı olabılır mı

Kızlar ya gecen 4 gün önce Silik test görmüştüm. Şuan adetime tam 4 gün var predictor ve normal kaset test yaptım negatif. Ama göğüslerim hiç olmadıgı kadar şişti ve çatlamaya başladı. Tamam adet öncesinde de göğüslerm şişerdi ama çatlamazdı. İlk defa böle bişi dikkatimi çekiyor. Ve beyaz akıntılarım dur durak bilmiyor. Birde adete böle 1 hafta 3-4 gün kala kan lekelerimde olurdu. Hatta adte 1 hafta kala ilşkiye girdiğimizde her seferinde kan gelırdı az az hatta derdik eşimle yine tutmamıs hasta olcam diye. Ama bu hafta olmadı ole bişi. Ay ne bilim ya o kadar muallakta kaldım çıldırmamak elde değil. Böle şeler yaşayanlar yardımcı olabılır mı
kuzum adetin geçene kadar gebelik hep bir ihtimal yani olabilir tabi :) adet günü yada test yaparsın varsa çıkar
Yumurtlama zamanını biliyomusun

Back