İdrar testinde negatif görünüyor ama reglim gecikti?

bilgilarus

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2023
138
124
23
30
Arkadaşlar bakabilir misiniz? Eşimle ilk defa bu ay korunmayı bıraktık ve bugün regl olmam gerekirken olmadım normalde düzenlidir. 30 günde bir oluyor herhangi bir aksama yaşamıyorum. Bu ay garip belirtiler yaşadım karnım aşırı şişti patlayacak gibiydi bu yüzden gaz çok oldu. Bugün ilk idrarla prodoktor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef. Hiçbir regl belirtisi şu an yaşamıyorum. 3 4 gün önce kramplar şişkinlikler vardı geçti resmen. Bu ay idrar yolu enfeksiyonum oldu diyorum acaba ondan dolayı mı gecikti yoksa çok mu kafaya takıyorum. Negatif görmek beni üzdü ilk defa denedik ama insan yine de bir beklenti içinde oluyor ister istemez. Sanki hamileyim gibi bir his var ama sadece his başkada bir şey yok zaten. Aman ne bileyim dertleşmek istedim benim durumumda olan sabırsızlıkla bekleyen bir sürü adayı vardır eminim çok kafaya takıyoruz çokk

Geç yumurtlama olmuş olabilir buda regl geciktirir. Regl yumurtlama olduktan 14 gün sonra olur

bu ay hepimiz geciktik heralde 1 gün gecikmesi test yapmak için erken olmuş sanki

korunmayı ilk bıraktığımda benim de çok gecikme olmuştu, sperm bu etkiyi yapabilir mi diye düşündüm açıkçası çünkü ne zaman denesek gecikiyorum ve yumurtlamamı da takip ediyorum ona rağmen yumurtlamadan sonra 14 günü geçiyor ya da her denediğimizde vücudum hamile kaldığımı sanıp hayal kırıklığım artsın diye psikolojimle oynuyor başka açıklaması olamaz

Merhaba gebelik varmi adet oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…