İdrar testinde negatif çıkıpta sonradan pozitif olan var mı?

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.734
Merhaba kızlar.. Benim adet gunumden 4 gün önce kahverengi akıntı geldi. Adet günüme kadar rengi git gide acilarak devam etti. Akıntı dediğimde günde 2 3 damla.Bu arada perşembe günü adet olacakmisim gibi karnim agridi ama hala olmadım. Akıntı filanda kalmadı. Perşembe günü test yaptım hic bir şey çıkmadı. 4 5 gündür sağ kasigimda surekli bir sizi var. Oturup kalkarken daha siddetleniyor.Arada bacaklarima da vuruyor. Dunden beri de dokundukca göğüs uclarim acıyor. Sanki iğne batmasi gibi. Gebelik var mı acaba ? Negatif çıkıpta sonradan pozitif olan var mı ?

Kan testi yaptırırsan daha net sonuç olabilir Canm.
İdrarda negatif çıkıp kanda çıkan arkadaşım var.

Merhaba kızlar.. Benim adet gunumden 4 gün önce kahverengi akıntı geldi. Adet günüme kadar rengi git gide acilarak devam etti. Akıntı dediğimde günde 2 3 damla.Bu arada perşembe günü adet olacakmisim gibi karnim agridi ama hala olmadım. Akıntı filanda kalmadı. Perşembe günü test yaptım hic bir şey çıkmadı. 4 5 gündür sağ kasigimda surekli bir sizi var. Oturup kalkarken daha siddetleniyor.Arada bacaklarima da vuruyor. Dunden beri de dokundukca göğüs uclarim acıyor. Sanki iğne batmasi gibi. Gebelik var mı acaba ? Negatif çıkıpta sonradan pozitif olan var mı ?[/Q

Umarım vardır canım bende yaptım negatif çıktı sonra 3 tane yaptım hepsi pozitif çıktı ama silik olarak

Bebek yeniyse gözükmezmiş sonradan sonrada. Belli olamaya başlar oda silik çıkar yengemler hep yanımda yaparlardı onlardan biliyorum bende de öyle oldu inşallah kan testimde de çıkar sende hamilesindir inşallah :)

Şiddetli kanamam oldu dün bebek tutunamamış akıp gitmiş kanamamla oyüzden idrar tahlilimde 1 gün önce pozitif gördüm
Hay Allah.
Üzmeyin kendinizi lütfen.
Yeniden denemeye devam.
Biz 2 yıldır nerdeyse bebek istiyoruz hiç hamilelik oluşmamıştı artık tüp bebek yöneliyorduk derken bu ay nasip hamile olduğumu öğrendim.
Ümidimizi canlı tutmamız gerekmiş aslında yani

Hay Allah.
Üzmeyin kendinizi lütfen.
Yeniden denemeye devam.
Biz 2 yıldır nerdeyse bebek istiyoruz hiç hamilelik oluşmamıştı artık tüp bebek yöneliyorduk derken bu ay nasip hamile olduğumu öğrendim.
Ümidimizi canlı tutmamız gerekmiş aslında yani
Dua et bana olur mu ismim Yasemin hamilelirin duası kabul olurmuş canım lütfen

Şiddetli kanamam oldu dün bebek tutunamamış akıp gitmiş kanamamla oyüzden idrar tahlilimde 1 gün önce pozitif gördüm
Canim rahim duvarinla ilgili bi sorun var mi cunku ince olanlarda bebek tutunamiyormus.yuzde yuz nar suyu cok faydali demisti saracoglu ustunden zaman gecmis ama yazmak istedim rabbim gonlune gore versin insallah

Canim rahim duvarinla ilgili bi sorun var mi cunku ince olanlarda bebek tutunamiyormus.yuzde yuz nar suyu cok faydali demisti saracoglu ustunden zaman gecmis ama yazmak istedim rabbim gonlune gore versin insallah
Canım ilk gittiğim doktor ilgilenmedi bana düşük yapıyosun dedi direk bugün farklı bir doktora gittim haftaya tekrar gel yine bakalım keseye dedi sorun yok korkma adet zamanın olduğu için olması normal telaşlı bir durum değil dedi geç döllenebilir dedi haftaya tekrar gel ücretsiz muayene Ederim dedi bakarız tekrar keseye dedi ama canim asla yüzüme bakmadı bugün ki doktor eşim erkek doktora çok karşıydı eşim bile doktoru çok beğendi her soruma cevap verdi çok rahatladım Allah'ıma şükür olsun iyiyim şuan da da üşenmeyip mesajlarıma geri döndüğümüz içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanlar varlar ama ben ne yaparsam hamile kalabilirim sizce ilişkiden sonra nasıl yatmalıyım affınıza sığınıyorum bunu sorarken

Canım ilk gittiğim doktor ilgilenmedi bana düşük yapıyosun dedi direk bugün farklı bir doktora gittim haftaya tekrar gel yine bakalım keseye dedi sorun yok korkma adet zamanın olduğu için olması normal telaşlı bir durum değil dedi geç döllenebilir dedi haftaya tekrar gel ücretsiz muayene Ederim dedi bakarız tekrar keseye dedi ama canim asla yüzüme bakmadı bugün ki doktor eşim erkek doktora çok karşıydı eşim bile doktoru çok beğendi her soruma cevap verdi çok rahatladım Allah'ıma şükür olsun iyiyim şuan da da üşenmeyip mesajlarıma geri döndüğümüz içinde ayrıca teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanlar varlar ama ben ne yaparsam hamile kalabilirim sizce ilişkiden sonra nasıl yatmalıyım affınıza sığınıyorum bunu sorarken
Canim inan ben de ozel de bi bayana gittim pisman olmustum.ben genelde yastik koyup bacaklarimi kaldiriyorum ama daha ise yaramadi valla canim meryem suresiyle cok hamile kalan var bi de hayit otuyla sut maydanoz buhari yapiyolar canim deneme tahtasi gibi olduk zaten rabbim kavustur artik ne olur bebeklerimize ya :KK43:

X