Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni beni tarif ediyosun canım bende aynı seyleri yaşıyorum mide ağrısı aşırı varBide devamli bi mide agrim var bilenler yardim etsin lutfenn
Inşallah hayırlı haberlerini aliriz:)Ayni beni tarif ediyosun canım bende aynı seyleri yaşıyorum mide ağrısı aşırı var
Bakıcam canım en kısa zamandaKanda bak bnce varsa kesin çıkar yoksa kesin yoktur idrar yanıltıcı olabiliyor
Idrar testi adet gectikten sonra doğru cevap veriyor diye biliyorum adetinin geçmesini bekle benceBenim 2 gün var bata bu gün test yaptım negatif çıktı ama 2 gün önce yaptığm testte 2. Çizgi gölge gibi vardı acaba test yanılmış olabilir mi
İnşallah vardır bebiş 2 günüm var bekliyorum umarım dualarım kabul olmuşturIdrar testi adet gectikten sonra doğru cevap veriyor diye biliyorum adetinin geçmesini bekle bence
Inşallah canimmm:)İnşallah vardır bebiş 2 günüm var bekliyorum umarım dualarım kabul olmuştur ☺
Inşallah canimmm:)İnşallah vardır bebiş 2 günüm var bekliyorum umarım dualarım kabul olmuştur ☺
Merhaba benimde adetim gecikeli 11 gün oldu 2 gün önce test yaptim evde negatif çıktı hala adet olmadım gebelik belirtilerinide hissediyorum salı gününe kadar bekleyecem olmazsam kan testi yapacam
Aslında hemen bile yaptirsak kesin sonuç çıkar ben tekrar bi idrar testi yapmayı dusunuyorummMerhaba benimde adetim gecikeli 11 gün oldu 2 gün önce test yaptim evde negatif çıktı hala adet olmadım gebelik belirtilerinide hissediyorum salı gününe kadar bekleyecem olmazsam kan testi yapacam
Yok ben yapmayacam çünkü her gün araştırıyorum kimi adetinden en az 15 gün geçince çıkar diyo en iyisi kan a baktrmak benim salıyı beklememin sebebi çalışıyorum sadece salı sabahım boş oyuzdenAslında hemen bile yaptirsak kesin sonuç çıkar ben tekrar bi idrar testi yapmayı dusunuyorumm