• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar testinde negatif cikip hamile olan varmı???

Bal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
11
3
1
26
Merhabalar benim bugun adetim geceli 9 gün oldu 4. Gun idrar testi yaptim ama negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorum tekrar yapmaya kasıklarıma ve bacaklarıma ani kramplar giriyor

Alıntı Cevapla

Adet olucaksiniz muhtemelen cnk günün geçmişi idrarda çıkmadı lzm ki 9 gün geçmiş kesin çıkması lzm

Benim 2 gün var bata bu gün test yaptım negatif çıktı ama 2 gün önce yaptığm testte 2. Çizgi gölge gibi vardı acaba test yanılmış olabilir mi

Benim 2 gün var bata bu gün test yaptım negatif çıktı ama 2 gün önce yaptığm testte 2. Çizgi gölge gibi vardı acaba test yanılmış olabilir mi
Idrar testi adet gectikten sonra doğru cevap veriyor diye biliyorum adetinin geçmesini bekle bence

Merhabalar benim bugun adetim geceli 9 gün oldu 4. Gun idrar testi yaptim ama negatif çıktı o yüzden cesaret edemiyorum tekrar yapmaya kasıklarıma ve bacaklarıma ani kramplar giriyor

Alıntı Cevapla
Merhaba benimde adetim gecikeli 11 gün oldu 2 gün önce test yaptim evde negatif çıktı hala adet olmadım gebelik belirtilerinide hissediyorum salı gününe kadar bekleyecem olmazsam kan testi yapacam

Merhaba benimde adetim gecikeli 11 gün oldu 2 gün önce test yaptim evde negatif çıktı hala adet olmadım gebelik belirtilerinide hissediyorum salı gününe kadar bekleyecem olmazsam kan testi yapacam
Aslında hemen bile yaptirsak kesin sonuç çıkar ben tekrar bi idrar testi yapmayı dusunuyorumm

Aslında hemen bile yaptirsak kesin sonuç çıkar ben tekrar bi idrar testi yapmayı dusunuyorumm
Yok ben yapmayacam çünkü her gün araştırıyorum kimi adetinden en az 15 gün geçince çıkar diyo en iyisi kan a baktrmak benim salıyı beklememin sebebi çalışıyorum sadece salı sabahım boş oyuzden 😊

Back