İdrar testinde ikinci çizgiyi sonradan gördüm

Amin Elhamdülillah şüphesiz öyle biz neyin bizim için hayırlı yada hayırsiz olabileceğini bilemeyiz Allah bizim için en güzeli nasip eder hiç bir kolun kaldıramayacağı yükü sınavı vermez her halimize Hamd olsun

Kızlar bu sabah test alıp qeldim neqatif çıktı yine o yüzden saqlık ocaqına qitmedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım zamanından önce çiçek açmaz
Bide şu qlifor kullanıyorsun ya bende şuan kilo için onu kullanıyorum doktorum verdi yenqem 7 ay kullandı doktorumuz aynıydı o 7 ay sonra hamile kaldı ve çok kilo vermeyi çok mide bulantısı ve ishal yapıyo mide bulantısı yüzünden ben kullanamıyorum ama istemeyerek tabii yine kullanıyorum çok ara verip kullandım sen devam et bırakınca kilo alıyor insan bende öyle oldu şimdi raz kilo verip ocak ayına hazırlıyorum kendimi doktorum çok iyi manisa nın en iyi doktoru diyeblrm

Canım bende mide bulantısı yok ama diğer hepsi oluyor valla ekimden beri kolanıyorum düzenli bir şekilde bakalım nasip artik

Canım bende mide bulantısı yok ama diğer hepsi oluyor valla ekimden beri kolanıyorum düzenli bir şekilde bakalım nasip artik
Günde ne kadar alıyorsun benim doktun önce qündr 2 kez ve yarım sonra arttırmablrsn dd bende şuan qünde 2 tane kullanıyorum ondan mide bulantısı var tiksindrme özelliği var yiyeceklere karşı

Günde ne kadar alıyorsun benim doktun önce qündr 2 kez ve yarım sonra arttırmablrsn dd bende şuan qünde 2 tane kullanıyorum ondan mide bulantısı var tiksindrme özelliği var yiyeceklere karşı
Ben de sabah akşam tok karnına içiyorum canım aynen benim doktorum çok önce vermişti ama o zaman düzenli içmedim pişmanım tabi ama şuan tedavi görmüyor sadece ilacı araştırdim ve kolanıyorum

Ben de sabah akşam tok karnına içiyorum canım aynen benim doktorum çok önce vermişti ama o zaman düzenli içmedim pişmanım tabi ama şuan tedavi görmüyor sadece ilacı araştırdim ve kolanıyorum
Ee yemende falan deqişiklik yokmu tiksinmiyomusun yada kilo verdinmi hiç

Ekimden beri ilacı içiyorum Vala yani 3 ay olacak
Ozamn daha fazla vermen lazım çok az ben ilk bu ilacı kullanımda hem diyet hemde bu ilaçla bir haftada 4 kilo verdim tabi sonra rahatlayınca insan bakıyor kiloda veriyor ondan tekrar bıraktım ben sonra spora başladım iste yürüyüş falan yine 2 kilo falan verdim tabi şimdi yine aynıyım

Haklısın canım sıkı diyet yaparsan verirsin bende diyet yapıyorum ama eşim işinden dolayı geç geliyor ona yemek verince hadi sende ye diye diretince bende oturdum mu artık gözüm bir şey görmüyor ona rağmen 4 kilo vermişim ya şükür

Aynen benim eşimde vardiyalı çalışıyor bende onunla birlikte işte benimde düzenim bozuldu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…