- 19 Aralık 2019
- 147
- 77
- 18
- 29
- Konu Sahibi gamze ekiz
-
Amin inşallah canım inşallahhakkımızda hayırlısı olsun inşallah bizde o sevinci yaşarız
Amin Elhamdülillah şüphesiz öyle biz neyin bizim için hayırlı yada hayırsiz olabileceğini bilemeyiz Allah bizim için en güzeli nasip eder hiç bir kolun kaldıramayacağı yükü sınavı vermez her halimize Hamd olsundaha yasın genc kuzucum . allahım hayırlısıyla verıcektır ınsallahımkansız dıye bırsey de yok ımanı olan ıcın o yuzden bız beklıyoruz . verdıgınde aldıgında hayır vardır ama bıseyı vermedıyse bın hayır ara derler biz de oyle yapalım
Hayırlısı olsun canım zamanından önce çiçek açmazKızlar bu sabah test alıp qeldim neqatif çıktı yine o yüzden saqlık ocaqına qitmedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Aynen öyle canımHayırlısı olsun canım zamanından önce çiçek açmaz
Bide şu qlifor kullanıyorsun ya bende şuan kilo için onu kullanıyorum doktorum verdi yenqem 7 ay kullandı doktorumuz aynıydı o 7 ay sonra hamile kaldı ve çok kilo vermeyi çok mide bulantısı ve ishal yapıyo mide bulantısı yüzünden ben kullanamıyorum ama istemeyerek tabii yine kullanıyorum çok ara verip kullandım sen devam et bırakınca kilo alıyor insan bende öyle oldu şimdi raz kilo verip ocak ayına hazırlıyorum kendimi doktorum çok iyi manisa nın en iyi doktoru diyeblrmHayırlısı olsun canım zamanından önce çiçek açmaz
Canım bende mide bulantısı yok ama diğer hepsi oluyor valla ekimden beri kolanıyorum düzenli bir şekilde bakalım nasip artikBide şu qlifor kullanıyorsun ya bende şuan kilo için onu kullanıyorum doktorum verdi yenqem 7 ay kullandı doktorumuz aynıydı o 7 ay sonra hamile kaldı ve çok kilo vermeyi çok mide bulantısı ve ishal yapıyo mide bulantısı yüzünden ben kullanamıyorum ama istemeyerek tabii yine kullanıyorum çok ara verip kullandım sen devam et bırakınca kilo alıyor insan bende öyle oldu şimdi raz kilo verip ocak ayına hazırlıyorum kendimi doktorum çok iyi manisa nın en iyi doktoru diyeblrm
Canım sık dişini kolan heer şey rağmen bize de şifa olur insaAllahmide bulantısı yüzünden ben kullanamıyorum ama iste
Günde ne kadar alıyorsun benim doktun önce qündr 2 kez ve yarım sonra arttırmablrsn dd bende şuan qünde 2 tane kullanıyorum ondan mide bulantısı var tiksindrme özelliği var yiyeceklere karşıCanım bende mide bulantısı yok ama diğer hepsi oluyor valla ekimden beri kolanıyorum düzenli bir şekilde bakalım nasip artik
İnşallah inşallahCanım sık dişini kolan heer şey rağmen bize de şifa olur insaAllah
Ben de sabah akşam tok karnına içiyorum canım aynen benim doktorum çok önce vermişti ama o zaman düzenli içmedim pişmanım tabi ama şuan tedavi görmüyor sadece ilacı araştırdim ve kolanıyorumGünde ne kadar alıyorsun benim doktun önce qündr 2 kez ve yarım sonra arttırmablrsn dd bende şuan qünde 2 tane kullanıyorum ondan mide bulantısı var tiksindrme özelliği var yiyeceklere karşı
Ee yemende falan deqişiklik yokmu tiksinmiyomusun yada kilo verdinmi hiçBen de sabah akşam tok karnına içiyorum canım aynen benim doktorum çok önce vermişti ama o zaman düzenli içmedim pişmanım tabi ama şuan tedavi görmüyor sadece ilacı araştırdim ve kolanıyorum
İştahım yok pek 80 den 76 indim ancak başka değişiklik yok canimEe yemende falan deqişiklik yokmu tiksinmiyomusun yada kilo verdinmi hiç
Nekadar da 4 kilo verdinİştahım yok pek 80 den 76 indim ancak başka değişiklik yok canim
Ekimden beri ilacı içiyorum Vala yani 3 ay olacakNekadar da 4 kilo verdin
Ozamn daha fazla vermen lazım çok az ben ilk bu ilacı kullanımda hem diyet hemde bu ilaçla bir haftada 4 kilo verdim tabi sonra rahatlayınca insan bakıyor kiloda veriyor ondan tekrar bıraktım ben sonra spora başladım iste yürüyüş falan yine 2 kilo falan verdim tabi şimdi yine aynıyımEkimden beri ilacı içiyorum Vala yani 3 ay olacak
Haklısın canım sıkı diyet yaparsan verirsin bende diyet yapıyorum ama eşim işinden dolayı geç geliyor ona yemek verince hadi sende ye diye diretince bende oturdum mu artık gözüm bir şey görmüyorOzamn daha fazla vermen lazım çok az ben ilk bu ilacı kullanımda hem diyet hemde bu ilaçla bir haftada 4 kilo verdim tabi sonra rahatlayınca insan bakıyor kiloda veriyor ondan tekrar bıraktım ben sonra spora başladım iste yürüyüş falan yine 2 kilo falan verdim tabi şimdi yine aynıyım
Aynen benim eşimde vardiyalı çalışıyor bende onunla birlikte işte benimde düzenim bozuldu hepHaklısın canım sıkı diyet yaparsan verirsin bende diyet yapıyorum ama eşim işinden dolayı geç geliyor ona yemek verince hadi sende ye diye diretince bende oturdum mu artık gözüm bir şey görmüyorona rağmen 4 kilo vermişim ya şükür
Allah onlara sağlık versin ne yapalım kuzumAynen benim eşimde vardiyalı çalışıyor bende onunla birlikte işte benimde düzenim bozuldu hep
Kaç gün adetiniz gecikince yapmıştınız kan testini benim 10. gun bugun idrar testi yaptim evde negatif cikti pazartesi kan tahlili yapacagimbence hamilesin. cuunku ben kanda negatifi gormustum iki gun sonra idra testi yapip pozitifi gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?