- 7 Kasım 2019
- 5.683
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.327
- 198
- Konu Sahibi gamze ekiz
-
verdım verdım 74 e dustumZaten sorun orda zaten tombik olduqunu için azıcık kilo versen kalabilirsin aslında doktorum hep öyle diyo
Hadi Ya bende sadece tombiklik var sandımAllah iyiliğini versinbende hepsi var malesef
Him aynen bende var o zaman pkosun 76 kiloyum ben doktorlar banada dedi aynısini ama zor oluyor vermek sen kaç kilosunEvet var çenemde var ama lazere qittim fazla yok tek tük kaldılar sık deqiller
Maşallah iyi vermişsinverdım verdım 74 e dustumdaha da verırım kısmetse devam edıyorum
Bende 75 kiloyum maalesefHim aynen bende var o zaman pkosun 76 kiloyum ben doktorlar banada dedi aynısini ama zor oluyor vermek sen kaç kilosun
seker ı ful cıkardım hayatımdan dilimi biile degırmedım 2 haftadır ne zormus beeMaşallah iyi vermişsin
Üzülme canım ol derse yaradan oluverir bizde kilo veririz sıkma canınıBende 75 kiloyum maalesef
Sorma aynen zor valla ama inşaAllah hamis olunca herşeyi bol bol yeriz şimdi verelimseker ı ful cıkardım hayatımdan dilimi biile degırmedım 2 haftadır ne zormus bee. löp löp ekmek yerdim artık yemiyorum .. bi de spor yapıyorum hedef 65 daha cok var.
ay hadi insallah . cok şok dıyet yapmayın dogurganlıgı etkılıyomusSorma aynen zor valla ama inşaAllah hamis olunca herşeyi bol bol yeriz şimdi verelim
Kızlar bende 6 7 senedir şekersiz çay içiyorum ama diqer tatlı hamur işleri falan oluyor ama işte sorun orda
Aynen canım bol bol su ve yürüyüş iyi geliray hadi insallah . cok şok dıyet yapmayın dogurganlıgı etkılıyomus
Ben yapamıyorum zaten tutamıyorum boqazımıay hadi insallah . cok şok dıyet yapmayın dogurganlıgı etkılıyomus
Aynen inşallah zayıflarımcıdden abur cuburu bıraktıgın an gobek bolgesınde azalma baslıyo. yavas yavas ınsulın dırencımız de dusecek. ben ondan bıraktıydım sekerı. pko ya hayrı dokunsun dıye
Zalimin tedavisi de yok kilo vercen ilaç bende işe yaramadı iki düşük yaptım bir tüp bebek biri normal hakkımızda hayırlısı canımcıdden abur cuburu bıraktıgın an gobek bolgesınde azalma baslıyo. yavas yavas ınsulın dırencımız de dusecek. ben ondan bıraktıydım sekerı. pko ya hayrı dokunsun dıye
bırden yaparsan olmuyo zaten 80 le 75 arası mekık dokudum durdum. zamana yayBen yapamıyorum zaten tutamıyorum boqazımı
rabbım en ıyısını bılır canım benım. sabret.. hayırlısı olsun. benım de kasım da dusmustu mınnakım . ınsallah hepımız mutlu haberler vercez bırbırımızeZalimin tedavisi de yok kilo vercen ilaç bende işe yaramadı iki düşük yaptım bir tüp bebek biri normal hakkımızda hayırlısı canım
Sen ne kadarlik evlisin canisibırden yaparsan olmuyo zaten 80 le 75 arası mekık dokudum durdum. zamana yay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?