İdrar testinde ikinci çizgiyi sonradan gördüm

gamze ekiz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
147
77
18
29
Arkadaşlar iyi akşamlar benim Bi sorum olcak bende pkos var ve hiç hamile kalmadım doktorum biraz kilo vermen qerek dedi veremedim 75 lerdeyim kilo veremediğim için doktorum ocak ayında aşılamaya başlicaz dedi ama önce rahim filmi çekildim Ekim ayında tüpler açıktı ondan sonra adetim düzenli qeldi ve sadece bu ay qecikti ha tabi rahim filminden önce ara ara düzensizdi neyse ben dün öqlen annemlerde idrar testi yaptım ve tek çizqiyi qörünce bu defa biriktirip hatıra kalması için fazla durmadan peçeteye sarıp cebime koydum ama akşam üstü saat 5 6 qibi eve qeldiqinde çıkarıp baktım ve 2 çizqi olmuştu ve ozaman kadar test kurumuştu bişey ler var sanıp acile qittim baş aqrımda vardı o arada kan testini yaptırdım neqatif çıktı ama acilde pek ilqilenmediler sadece baş aqrım ve qebelik şüphesi var ddm ama sonuç negatif idrarda fotoyu da attım benimle aynı durumu yaşayan oldumu acaba çok uzun oldu ama k.bakmayın teşekkürler...

Eklentiler

• IMG-20191218-WA0019.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 111
Kan testi kesin sonuctur büyük ihtimal hamile degilsin.testte 10dk sonra gecersizdir. Ama yarin bi idrar testi daha yapta icin rahatlasn canim

kanda cıkmadı mı yanı bu cızgıyle? test varsa yarın ılk ıdrarla tekrarla canım sen . kanda kac cıktı da negatıf dedı bılıyor musun?

Kan testi kesin sonuctur büyük ihtimal hamile degilsin.testte 10dk sonra gecersizdir. Ama yarin bi idrar testi daha yapta icin rahatlasn canim
Evet bende öyle yapcam ama neden böyle olduki yenqemde de aynı sorun vardı ondanda böyle olmuş hatta o ertesi gün fark etmiş hamileymiş ben zaten beklemedim hemen peçeteye sardım o yüzden kaç dakikada çıktı bilemedim

kanda cıkmadı mı yanı bu cızgıyle? test varsa yarın ılk ıdrarla tekrarla canım sen . kanda kac cıktı da negatıf dedı bılıyor musun?
Evet canım ben acilde yaptırdım sabahı bekleyemedim saqlık ocaqın qitmek için ama kaç çıktığını söylemedi sadece neqatif dd bizim burda başka şikayetin yoksa sadece kan testi yapmıyorlar qebelik için bende hem qrip hemde baş ağrısı var ddm qebelik şüpeside var ddm ve böyle ddlr

Bende çok test yaptim günlerce beklediler ama bu kadar net ikinci çizgi görmedim ne zaman dan beri istiyorsunuz inşaAllah vardır

:s hakkında hayırlısı olsun. 3 yıldır yapmadıgım test yok her markanın dandıgınden kalıtelısıne yaptım gunlerce durdular da bı tane hayalet cızgı bıle cıkmadı. ama cıkanları okudum hep burdan olablıyormus kanısına vardık. ama bu koyu yahu. hayalı ınce kıl gb cızgı olsa da kanda cıkmasa.:Syarın tekrar yap bı sen su ıdrar testınden de yıne boyle cıkarsa asm de yaptır kan tahlılını.

Bende çok test yaptim günlerce beklediler ama bu kadar net ikinci çizgi görmedim ne zaman dan beri istiyorsunuz inşaAllah vardır
Ben 2017 aqustosta evlendim ozaman dan beri istiyoruz 6 aylık evliyken özele qittim düzensizlik vardı diye polikistik var dd ilaç tedavisi folik asit kilo verme derken psikolojikmen çöktüm kilo veremedim rahim filminden sonra çok hamile kalan olmş benim hemen sonraki ay tam qünün de qeldi ama ondan sonraki ay olmadım şimdi filmden sonrayı takip edersem 25 qünüm qeçti Bi belirti yok sadece qöqüslerimi ekleyince aqrı var

Yarın sabah hem kan hem idrar yapayım inşallah vardır

Anladım canım tüylenme falan varmı bende polikistık overliyim aynen kişiden kişiye değişir ama Rabbim sağlık hayırlı olanı versin hepimize

Yanı bende hamıle olmadıgım aylar defalarca test yaptım hayalet cızgı bıle gormedım garıp geldı bana baya koyu cunku ınsallah vardır canım baska yerde kan testı yapmayı dene yanılmıs olabılırler belkı

bence hamilesin. cuunku ben kanda negatifi gormustum iki gun sonra idra testi yapip pozitifi gormustum

Yarın sabah s. Ocaqındaki ebeye qöstermemk lazım yoksa içimde hep Bi şüpe olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…