Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah ilk idrarla yapman daha faydalı olacak gibi, çizgiyi ben de görüyorum hakkında hayırlısıArkadaşlar afet tarihime daha 7 gün var , fitil kullanmam gerekliydi kullanmadan önce yapayım bi dedim gölge şeklinde hafif çizgi çıktı . ilaç ta almadım yani doğal olarak , bu şekil birsey yaşayan varmı acaba
Eki Görüntüle 3511122
Ben çizgi göremedim ama her ihitimale karşı adetimi bekle bende adetimden 10 gün önce yapmıştım ve negatif çıkmıştı adet gecikmesinden 1 gün sonra ise net çizgi çıkmıştıArkadaşlar afet tarihime daha 7 gün var , fitil kullanmam gerekliydi kullanmadan önce yapayım bi dedim gölge şeklinde hafif çizgi çıktı . ilaç ta almadım yani doğal olarak , bu şekil birsey yaşayan varmı acaba
Eki Görüntüle 3511122
Hafif gölge gibi bir şey çıkmış zaten tam çizgide denmez ama adet tarihime de daha var tabi. Bir de ben ilaç kullanacaktım fitil her ihtimale karşı ilaçlarımı alırken bir de gebelik testi alayım artık ilaçları kullanmayayım mı ne yapayım bilemiyorumBen çizgi göremedim ama her ihitimale karşı adetimi bekle bende adetimden 10 gün önce yapmıştım ve negatif çıkmıştı adet gecikmesinden 1 gün sonra ise net çizgi çıkmıştı
yarın bir testi daha yapayım en iyisi ona göre kullanacağım ilaçlarımı da ama yine de bir heyecanlandım hemen okuyup sorayım bir dedim tam çizgi gibi değil gölge gibi bir şey aslında ama bilemiyorum fikir almak istedim sizlerdenSabah ilk idrarla yapman daha faydalı olacak gibi, çizgiyi ben de görüyorum hakkında hayırlısı
Bence kullanma canım yinede bekle şüpheleniyorsanHafif gölge gibi bir şey çıkmış zaten tam çizgide denmez ama adet tarihime de daha var tabi. Bir de ben ilaç kullanacaktım fitil her ihtimale karşı ilaçlarımı alırken bir de gebelik testi alayım artık ilaçları kullanmayayım mı ne yapayım bilemiyorum
Daha çok erken 4-5 gün kala yap adetine.ben regl geçtikten bir gün sonra kaset testte direkt sonuç almıştır hatta silik Felan değildi baya netti HCG 430 çıkmıştı kan vrdigidim de o gün ama 5. haftaya girince baya kanamam oldu dış gebelikten şüphelendiler ama değildi kese gözüktu ama olmadı...kürtaj oldum geçen aylardayarın bir testi daha yapayım en iyisi ona göre kullanacağım ilaçlarımı da ama yine de bir heyecanlandım hemen okuyup sorayım bir dedim tam çizgi gibi değil gölge gibi bir şey aslında ama bilemiyorum fikir almak istedim sizlerden
Yaa anlıyorum ama ilişkiden yani dollenmeden 10-12 gün sonra anca yerleşiyor rahme o yüzden sen birkaç gün daha bekle umarım hamilesindir ve bir sorun olmazartık 2 3 gün daha bekliycem ama çok sabırsızımmmmmmm
Allah yine nasip eder inşallah ya ben ilaç kullanacağım için öylesine yaptığım bir testi zaten adet olmadan test yap miyorum ama çok da istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsinDaha çok erken 4-5 gün kala yap adetine.ben regl geçtikten bir gün sonra kaset testte direkt sonuç almıştır hatta silik Felan değildi baya netti HCG 430 çıkmıştı kan vrdigidim de o gün ama 5. haftaya girince baya kanamam oldu dış gebelikten şüphelendiler ama değildi kese gözüktu ama olmadı...kürtaj oldum geçen aylarda
Zamanında nasip etsin inşallah şuan düşünmüyor hatta doğum kontrol hapına başlıcam istemiyoruz yani o yüzden zamanında etsin yaAllah yine nasip eder inşallah ya ben ilaç kullanacağım için öylesine yaptığım bir testi zaten adet olmadan test yap miyorum ama çok da istiyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin
Bir de ben geçen hafta pazar günü mide ağrısı bulantı şikayetiyle acile gitmiştim gebelik testi de katmışlardı o zaman <5 çıkmıştı. Aradan üç gün geçti üç gün sonradan bu çıkınca bir heveslendim açıkçasıYaa anlıyorum ama ilişkiden yani dollenmeden 10-12 gün sonra anca yerleşiyor rahme o yüzden sen birkaç gün daha bekle umarım hamilesindir ve bir sorun olmaz
ya gerçekten mi ya çocuk dünyanın en güzel şeyi ama şunu söylemeliyim ki ben üç yıl boyunca vajimus tedavisi gördüm 6.07 ay oldu daha tam anlamıyla düzeleli o zamandan beri de çocuk istiyoruz ama Allah daha nasip etmedi bakalımZamanında nasip etsin inşallah şuan düşünmüyor hatta doğum kontrol hapına başlıcam istemiyoruz yani o yüzden zamanında etsin ya
5 den düşük olması gebelik yok anlamına geliyor ama bu dollenmedigi anlamına gelmiyor unutmaki yumurta dollendiginde değil dollenip rahme yerleşince HCG yukselelir o yüzden bilemem çünkü daha erkenBir de ben geçen hafta pazar günü mide ağrısı bulantı şikayetiyle acile gitmiştim gebelik testi de katmışlardı o zaman <5 çıkmıştı. Aradan üç gün geçti üç gün sonradan bu çıkınca bir heveslendim açıkçası
Yaa anladım öyle tabiki ama herkesin farklı tabi ben hiç istemiyorum demiyorum ama şuan istemiyorumya gerçekten mi ya çocuk dünyanın en güzel şeyi ama şunu söylemeliyim ki ben üç yıl boyunca vajimus tedavisi gördüm 6.07 ay oldu daha tam anlamıyla düzeleli o zamandan beri de çocuk istiyoruz ama Allah daha nasip etmedi bakalım
Tabi onu biliyorum ama bu sitede okuyorum 1.2 olupta veya 1.0 olup da daha sonra yükselenler de çok aman ne bileyim belki de ona inanmak istiyoruzdur yarın bir gebelik testi yapayım canım. Bakalım yarın da çıkacak5 den düşük olması gebelik yok anlamına geliyor ama bu dollenmedigi anlamına gelmiyor unutmaki yumurta dollendiginde değil dollenip rahme yerleşince HCG yukselelir o yüzden bilemem çünkü daha erken
Evet onu da duydum yap canım ama böyle sürekli test yaparak moralini bozma belirsizlik kötü etkiler akışına bırakTabi onu biliyorum ama bu sitede okuyorum 1.2 olupta veya 1.0 olup da daha sonra yükselenler de çok aman ne bileyim belki de ona inanmak istiyoruzdur yarın bir gebelik testi yapayım canım. Bakalım yarın da çıkacak
Haklısızınız teşekkür ederimEvet onu da duydum yap canım ama böyle sürekli test yaparak moralini bozma belirsizlik kötü etkiler akışına bırak
sizinde vardır kendinize göre haklı sebeblerini mutlaka hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun diyelimYaa anladım öyle tabiki ama herkesin farklı tabi ben hiç istemiyorum demiyorum ama şuan istemiyorum
Aminsizinde vardır kendinize göre haklı sebeblerini mutlaka hayırlısı ne zaman sa o zaman olsun diyelim