- 24 Haziran 2010
- 126
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün adetimin gecikmesinin ikinci günü 2 tane evde idrar testi yaptım belli belirsiz çizgi çıktı ertesi gün bida yaptım hafif pembemsi çıktı bende dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 90,32 çıktı doktor 1 hafta daha bekle bida yaptır dedi sizce hamilemiyimmm?
ayy inşşş. 1.5 yıldır bekliyorummm inş. yanılma olmaz....
alyacım emin ol 2 gün sonra tekrar kan testine gidicem ve hemen cevabı yazıcam ama şuan içim içime sığmıyo bana dua edin
masalcım inş. sende de çıkar benimkide belli değil bakalım 2 gün daha beklicem ama bence sende kan testi yaptır bak benim aklımda bile yoktu gebe kalamadığım için doktora gittim öncelikle antibiyotik verdi eşimle kullanmam için bende test yapim nolur noolmaz dedim şaşırdım kaldım o yüzden korkma bence hayırlı haberlerini bekliyorum
bence test yap belki gebelik var ama önlem alman gerekiyor.en güvenilir kan testi yaptırman inş hamilesindir.canımm sağoll.benim 2 ay öncede pozitif çıktı.sonra bir umutlandım.1 hafta sonra adet oldum.o yüzden ben umutlanamıyom.beklicem.mide yanmam var ama psikolojikte olabilir.
bugün adetimin gecikmesinin ikinci günü 2 tane evde idrar testi yaptım belli belirsiz çizgi çıktı ertesi gün bida yaptım hafif pembemsi çıktı bende dayanamayıp kan tahlili yaptırdım 90,32 çıktı doktor 1 hafta daha bekle bida yaptır dedi sizce hamilemiyimmm?