- Emoji Skoru
- 87
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canımKızlar deminki idrarımla test yaptım böyle çıktı bakabilir misiniz, cokta hastayım enfeksiyon kaptım ondan mı acaba
Tabii ederim ama pek ümitlenmek istemiyorum hemen, bazılarında forumda okudugun kadarıyla pozitif cıkıp kanda negatif cıkan varmıs ta o nedenden dolayıHayırlı olsun canım çizgi baya belirgin bizede dua edermisin
Tşk edrm cnm Allah isteyenlerin kucağına versin birsürü bebişİnşallah bebiş gelir dua ederim senin için
Amin inşallah bende çok istiyorum. Yalnız bu saatte bile çizgi çıktıysa bence geliyor demektir seninki=)) hayırla gelsin inşallahTşk edrm cnm Allah isteyenlerin kucağına versin birsürü bebiş
Ayy cok tsk ederim ne guzel söylediniz oyleAmin inşallah bende çok istiyorum. Yalnız bu saatte bile çizgi çıktıysa bence geliyor demektir seninki=)) hayırla gelsin inşallah
Sagol cnm bat 20 ocak ti ama hala gelmediHayırlı olsun hamilesin cnm bat ne zamandı? Bir belirti varmı?
He ayrica gögüs uclarim sizliyor canim hala öyleHayırlı olsun hamilesin cnm bat ne zamandı? Bir belirti varmı?
Kirçpiklerine bakar mısın karışıkmıSagol cnm bat 20 ocak ti ama hala gelmedi
Karin altinda cok sanci tarzi agrim var 1 haftayi gecti, hala devam ediyor, kasiklarima batmalar oluyordu cnm birde
Cnm kirpiklerim kaslarim birbirine girmis karmakarisikKirçpiklerine bakar mısın karışıkmı
Testinin resmini yuklermisin cnm bizrde bilgi olsun.Ayriyetten dünden beri üç test yaptım üçüde ikinci çizgi hafif belirgin ama bariz belli
Ins cnm hala testler hafif belirgin ikinci cizgiBu enfeksiyon değil bariz bebis :)
Testinin resmini yuklermisin cnm bizrde bilgi olsun.
Canımmaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu bariz bebiş var işte anne ben burdayım diyorCnm kirpiklerim kaslarim birbirine girmis karmakarisik
Kan testine gitsene canım ben bırak belirgin çizgiyi gölgesini gördüm kan testine kostüm :)))Ins cnm hala testler hafif belirgin ikinci cizgi