- 13 Ocak 2022
- 8
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi Gecediebiri
-
Aslında bende öyle düşündüm ama onca zamandır test yaparım ilk defa pozitif çıkınca idrarda acaba mı dedimMaalesef hamile olsaydınız kanda çıkardı diye düşünüyorum. Yaptığınız pozitif çıkan test bozuk olabilir çünkü daha sonra yaptığınız test negatif.
Anladım, çok teşekkür ederim hepinize. O kadar çok istiyorum ki (ama kafama takarcasına değil) Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınMavi test bozuk gibi. Kırmızı çizgi de düz değil zaten, ay gibi görünüyor.
Anladım, çok teşekkür ederim hepinize. O kadar çok istiyorum ki (ama kafama takarcasına değil) Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Canim hemn cikmismisti ikinci cizgi acaba kuuruma cizgisimiydiMerhabalar buralarda daha yeniyim adetim 1-2 gün gecikti bunun üstüne dün idrar testi yaptım ve ikinci bir çizgi çıktı ondan önceki günlerde genel olarak yaptığım testlerde hiç çıkmazdı ne kadar bekletsem bile, ikinci çizgiyi dün görünce sağlık ocağına gittim kan verdim bugün de sonuç çıktı kanda negatif görünüyor doktor dedi ki normalde çıkması lazım bir de hemşire hanıma sorun o sizi yönlendirir dedi ve bana gebelik testi verdi bir daha yap bize sonucu göster dedi şuan o testi yaptım hemen atma yarım saat bir saat beklet dedi şuan bekliyorum.bisey çıkmıyor ayın 27 sine kadın doğuma randevu aldı doktor sizce hamile miyimcok karıştı kafam
Beta degerimiz kaç cikmistiMavi beyaz test dün yaptığım
Bugün hemşire 2 test verdi 1ini yaptım da şu şekil
Maalesef hamile olsaydınız kanda çıkardı diye düşünüyorum. Yaptığınız pozitif çıkan test bozuk olabilir çünkü daha sonra yaptığınız test negatif.
Sizi çok iyi anlıyorum inanın ki.
Amin..
Hemen çıkmıştı kuruma değildiCanim hemn cikmismisti ikinci cizgi acaba kuuruma cizgisimiydi
0.1 sanırımBeta degerimiz kaç cikmisti
Ayn. Değeriniz negatif0.1 sanırım
Testen kaynaklı bir hata o zamn tekrar yaptinz mi testHemen çıkmıştı kuruma değildi
Muhtemelen evet yine yaptım çıkmadı :/Testen kaynaklı bir hata o zamn tekrar yaptinz mi test
Kismet cnm hayrlisi olsun hakkinizdaMuhtemelen evet yine yaptım çıkmadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?