• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testim pozitif kan testim negatif?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gecediebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
8
0
1
24
Merhabalar buralarda daha yeniyim adetim 1-2 gün gecikti bunun üstüne dün idrar testi yaptım ve ikinci bir çizgi çıktı ondan önceki günlerde genel olarak yaptığım testlerde hiç çıkmazdı ne kadar bekletsem bile, ikinci çizgiyi dün görünce sağlık ocağına gittim kan verdim bugün de sonuç çıktı kanda negatif görünüyor doktor dedi ki normalde çıkması lazım bir de hemşire hanıma sorun o sizi yönlendirir dedi ve bana gebelik testi verdi bir daha yap bize sonucu göster dedi şuan o testi yaptım hemen atma yarım saat bir saat beklet dedi şuan bekliyorum.bisey çıkmıyor ayın 27 sine kadın doğuma randevu aldı doktor sizce hamile miyimcok karıştı kafam

Eklentiler

• IMG-20220112-WA0033.jpeg
    IMG-20220112-WA0033.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 226
Mavi beyaz test dün yaptığım
Bugün hemşire 2 test verdi 1ini yaptım da şu şekilde

Eklentiler

• 16420688003748348068230935710206.jpg
    16420688003748348068230935710206.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 225
Maalesef hamile olsaydınız kanda çıkardı diye düşünüyorum. Yaptığınız pozitif çıkan test bozuk olabilir çünkü daha sonra yaptığınız test negatif.

Maalesef hamile olsaydınız kanda çıkardı diye düşünüyorum. Yaptığınız pozitif çıkan test bozuk olabilir çünkü daha sonra yaptığınız test negatif.
Aslında bende öyle düşündüm ama onca zamandır test yaparım ilk defa pozitif çıkınca idrarda acaba mı dedim

Merhabalar buralarda daha yeniyim adetim 1-2 gün gecikti bunun üstüne dün idrar testi yaptım ve ikinci bir çizgi çıktı ondan önceki günlerde genel olarak yaptığım testlerde hiç çıkmazdı ne kadar bekletsem bile, ikinci çizgiyi dün görünce sağlık ocağına gittim kan verdim bugün de sonuç çıktı kanda negatif görünüyor doktor dedi ki normalde çıkması lazım bir de hemşire hanıma sorun o sizi yönlendirir dedi ve bana gebelik testi verdi bir daha yap bize sonucu göster dedi şuan o testi yaptım hemen atma yarım saat bir saat beklet dedi şuan bekliyorum.bisey çıkmıyor ayın 27 sine kadın doğuma randevu aldı doktor sizce hamile miyimcok karıştı kafam
Canim hemn cikmismisti ikinci cizgi acaba kuuruma cizgisimiydi

Back