İdrar Testim Negatif Fakat Âdet Olmadım

vildan1403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
15
3
86
İstanbul
Sevgili arkadaşlar, hepinize merhaba. Size bir şey danışmak istiyorum.

Adetlerim çok düzenlidir ve hiç gecikmez. Beklenen adet günüm bir gün gecikince ben de evdeki kaset testlerden birini yaptım. Günün ilk idrarı değildi. Test negatif çıktı, fakat hala adet olmadım. Ayrıca adet günümde adet olacakmışım gibi sancım da oldu fakat olamadım, bu da daha önce başıma gelmemişti. Acaba idrar testinde negatif sonucu görmesine rağmen kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenen var mı? Yoksa sıradan bir adet gecikmesi olduğu sonucunu mu çıkarmalıyım? Çok teşekkür ederim şimdiden.

Sıradan bir gecikme de olabilir herhangi bir şey etkilemiş olabilir yumurtlaman geç olmuş olabilir... Bir sürü sebep olabilir yani hemen hamileliğe yormayalım bir süre daha bekle hala olmazsan bir daha test yap yine. Olmazsan mecburen doktora gidersin zaten

Sıradan bir adet gecikmesi de olabilir, geç döllenme de olabilir arkadaşım bir kac gun daha bekleyip direk kan testi yaptırın derim.

Çok teşekkür ederim. Ev tipi idrar testlerinin yapılabileceğini okumuştum, bu yüzden bir de size danışmak istedim. Bir yandan da umutlanmak istemiyorum. Yeni başladık denemeye ama umut zaman dinlemiyor :)

Canım sabah ilk idrarınla test yap benimde 10 günlük gecikmem var ama testlerde negatif çıkıgor henüz kan testi yaptırmadım sende yarın ilk idrarınla test yap bence

Canım sabah ilk idrarınla test yap benimde 10 günlük gecikmem var ama testlerde negatif çıkıgor henüz kan testi yaptırmadım sende yarın ilk idrarınla test yap bence

Teşekkür ediyorum, inşallah hamileyizdir :) garip bir şekilde hamileymişim gibi geliyor fakat psikolojik de olabilir tabii. Sadece gecikmesi ve gecikip bir de adet günümde adetliymişim gibi sancımın olması beni şüpheye düşürdü.

Canım çok normal adet sancısı gibi olabiliyormuş benimde sol kasığım çok ağırıyor inşallah hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…