1 gün geçti canımBeklemiş idrarla yapılmasina gerek yok.Ben çizgi göremiyorum malesef.Adetin gecmismiydi.
zaten ilk 10 dakikası yani sabah yaptım gene amaBeklemiş idrar olmaz 3 damla damlatin ilk 10 dak.baz al yoksa yanlış olur
ilk dakikalar zaten sonuç doğru mu sizce?Ben de yaşamıştım bunları hatalı maalesef çok bekleyince idrar böyle şeyler oluyor ilk 5,10 dk onemli
ikincisi doğru o zaman değil miilk test bozuk çıkmis.Bende hayalet cizgi gorundugu halde negatifti
ikincide cizgi göremiyorum benikincisi doğru o zaman değil mi
ben çizgi göremiyorum canmarkadaşlar bu sabah test yaptım negatif çıktı ama böyleydi (ilk fotoğraf) sonra ben de gittim ikinci testi aldım o testi de kendimi zorlayarak yaptım o sırada tuvaletim yoktu o da böyle oldu (ikinci fotoğraf) sizce yanlış çıkma ihtimali var mıdır yani beklemiş idrarla yapın diyorlar ama ben sanki birincisinde hafif bir silik çizgi gördüğüm için dayanamadım hemen yaptım
canım zaten negatif istiyordum ama bir ihtimal belki yanlış çıkmıştır sonuç diyeikincide cizgi göremiyorum ben
negatif değil mi yani idrar beklemeden direk yaptığım için belki pozitiftir de yanlış çıkmıltır diye korkuyordumben çizgi göremiyorum canm
negatif yani çizgi göremedim sen ikinci çizgiyi görüyormusun?negatif değil mi yani idrar beklemeden direk yaptığım için belki pozitiftir de yanlış çıkmıltır diye korkuyordum
yok canım ama işte içim rahat etmedi sabah idrarıyla yapmayıncanegatif yani çizgi göremedim sen ikinci çizgiyi görüyormusun?
sıkıntı yok rahat olyok canım ama işte içim rahat etmedi sabah idrarıyla yapmayınca
teşekkürlersıkıntı yok rahat ol
Canım regl oldun muteşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?