seymasyms Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #1 Arkadaslar adetime 3 gun var ve bu 3. Testim ucundede boyle cikti sizce var mi bebek Eklentiler IMG_20150521_100854.jpg 35 KB · Görüntüleme: 75
depechemode world in my eyes. Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #2 genelde 2. çizgi silik çıkar fotoda görüldüğü gibi. ne kadar geçti regli tarihinizin üzerinden?
depechemode world in my eyes. Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #3 pardon yazmışsınız zaten :)
seymasyms Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #4 3 gun var daha canim gunume cumartesi olmam gerekiyor ama cok fazla gazim var ve kasiklarim cok agriyo
3 gun var daha canim gunume cumartesi olmam gerekiyor ama cok fazla gazim var ve kasiklarim cok agriyo
depechemode world in my eyes. Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #5 benim de bu şekilde çıkmıştı hamile olma olasılığınız yüksek ama yine de bu testlere güven olmuyo diyolar.
benim de bu şekilde çıkmıştı hamile olma olasılığınız yüksek ama yine de bu testlere güven olmuyo diyolar.
seymasyms Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #6 Yaa umutlanayim mi sizce yaa ilk defa boyle oluyor
depechemode world in my eyes. Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #7 gaz ve şişkinlik olayı bende de olmuştu. akşama test yaptır sonucu hemen öğrenirsiniz zaten :)
seymasyms Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #8 Tesrkkur edrim canim
depechemode world in my eyes. Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #9 canım aynı fotodaki gibiydi benim testimde muhtemelen hamilesiniz ama dediğim gibi kan testinde kesin anlaşılır. ben sadece yüksek ihtimal diyorum.
canım aynı fotodaki gibiydi benim testimde muhtemelen hamilesiniz ama dediğim gibi kan testinde kesin anlaşılır. ben sadece yüksek ihtimal diyorum.
seymasyms Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #10 Ayy insallah canim yaa
elifbursa86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #11 seymasyms .!.: Arkadaslar adetime 3 gun var ve bu 3. Testim ucundede boyle cikti sizce var mi bebek Genişletmek için tıkla... bence var canım,adetine de 3 gün varmış, adet günün geçtikten sonra daha da belirginleşir bence
seymasyms .!.: Arkadaslar adetime 3 gun var ve bu 3. Testim ucundede boyle cikti sizce var mi bebek Genişletmek için tıkla... bence var canım,adetine de 3 gün varmış, adet günün geçtikten sonra daha da belirginleşir bence
seymasyms Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #12 Tesekkur ederim canim cuma kan vericem insallah vardir yaa
Pitircik81 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi seymasyms #13 bencede var benimkide oyle çıkmıştı silikti, inşallah vardır :)