Idrar testim 3 gundur silik cizgi

medcezir58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
58
23
48
36
Merhaba bayanlar son adet tarihim 19 aralik bel ve kasik agrisindan suphelendim adetime 9 gun varken idrarvtesti yaptim laboqick marka 5 saat sonra teste cok cok silik ikinvi cizgi cikmisti esimle hemn gidip kan verdik ozel hastan3nin acilinde deger 0.149 cikti.idrar testini ertesingun yeniledim sabah ac karnina ilk idrarla yine silik cikti bugun adetime 5 gun kala yine ayni markayla yaptim bubsefer daha net ciGi cikmisti resimdeki bugn sabh yaptigm test bakrmisiniz

Evet silik cizgi görünüyor. Insaallah hamilesindir :)) kan degerin düşük. Negatif gosteriyor. Ama umudunu kaybetme. Kan testini adetten 1 gun snra tekrarla. Insaallah ozmaan daha net belli olur.

Bende laboquick ile öğrendim hemde ben internetten toplu almıştım strip test, böyle kaset test bile değil. Varla yok arası bi çizgi çıktı eşime inandıramadım çizgiyi. Işığa tutunca gözüküyordu. Sonra birdaha birdaha yaptım artık hafiften belli oluyordu.
2 gün Sonra kan vermeye gittiğimde bile çooooook silikti çizgi. Ve değerim 35 çıktı. Sonra git gide koyulaştı. Inşallah hamilesindir. Israrla çizgi çıkıyorsa boşa değildir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…