- 2 Ekim 2014
- 58
- 23
- 48
- 36
- Konu Sahibi medcezir58
-
Evet silik cizgi görünüyor. Insaallah hamilesindir :)) kan degerin düşük. Negatif gosteriyor. Ama umudunu kaybetme. Kan testini adetten 1 gun snra tekrarla. Insaallah ozmaan daha net belli olur.Merhaba bayanlar son adet tarihim 19 aralik bel ve kasik agrisindan suphelendim adetime 9 gun varken idrarvtesti yaptim laboqick marka 5 saat sonra teste cok cok silik ikinvi cizgi cikmisti esimle hemn gidip kan verdik ozel hastan3nin acilinde deger 0.149 cikti.idrar testini ertesingun yeniledim sabah ac karnina ilk idrarla yine silik cikti bugun adetime 5 gun kala yine ayni markayla yaptim bubsefer daha net ciGi cikmisti resimdeki bugn sabh yaptigm test bakrmisinizEki Görüntüle 2225684
Yarinda baska bir markayla yapicam insalh vardir cnmEvet silik cizgi görünüyor. Insaallah hamilesindir :)))
Erken hamilelik testi olanlardan al. Orda cikar.tekrar dene . insaallah en güzel haberi alırsın. :)Yarinda baska bir markayla yapicam insalh vardir cnm
Cok sagolun kizlar oglumada 24 arlik 2014 son adet tarihimle hamile kalmistim ve ayni 28.gun ayni markayla silk cizgiyle ogrenmistimErken hamilelik testi olanlardan al. Orda cikar.tekrar dene . insaallah en güzel haberi alırsın. :)
Yaptim canm net iki cizgi ciktiErken hamilelik testi olanlardan al. Orda cikar.tekrar dene . insaallah en güzel haberi alırsın. :)
Canım var Bebişin stres yapma daha erken biraz daha bekle hayırlısıYaptim kizlar dk bile gecmedn hemnnciGi cikti
Bende laboquick ile öğrendim hemde ben internetten toplu almıştım strip test, böyle kaset test bile değil. Varla yok arası bi çizgi çıktı eşime inandıramadım çizgiyi. Işığa tutunca gözüküyordu. Sonra birdaha birdaha yaptım artık hafiften belli oluyordu.Merhaba bayanlar son adet tarihim 19 aralik bel ve kasik agrisindan suphelendim adetime 9 gun varken idrarvtesti yaptim laboqick marka 5 saat sonra teste cok cok silik ikinvi cizgi cikmisti esimle hemn gidip kan verdik ozel hastan3nin acilinde deger 0.149 cikti.idrar testini ertesingun yeniledim sabah ac karnina ilk idrarla yine silik cikti bugun adetime 5 gun kala yine ayni markayla yaptim bubsefer daha net ciGi cikmisti resimdeki bugn sabh yaptigm test bakrmisinizEki Görüntüle 2225684
Yumurtlamdan ne kadar geçmişti canımBu laboquick marka gercekten olagan ustu bisey kan teatum 0.149 cikarken o pozitif goserdi kizlar test sayesinde gidip kan verdim
Tebrik ederim canim Allah sag salim ve saglikla kucagina almayi nasip etsin :)))))Kizlar kan testinyaptirdim sonuc 76.9 hamileyim demekki erken yaptirmamak gerkiyomus
Hic bilmiyorum canim bu ay hicbtakip etmedim sadce bubayb defa birliktelik oldu cok saskinimYumurtlamdan ne kadar geçmişti canım
lTebrik ederim canim Allah sag salim ve saglikla kucagina almayi nasip etsin :)))))
Yani birliktelikten 10-12 gün geçtiyse değer normalHic bilmiyorum canim bu ay hicbtakip etmedim sadce bubayb defa birliktelik oldu cok saskinim
Yumurtlama gunumu hic bilmiyorum kizlar rastgele olduYani birliktelikten 10-12 gün geçtiyse değer normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?