Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben şüpheli ilişki tarihinden 13 gün snra idrar testi yaptım negatif çıktı daha adet günümde gelmedi doğru değildir değil mi bu sonuç ?
benm ilk bebeğim düşükle sonuçlandı ve doktorum bir adet döenmden snra tekrar düşünebileceğimi sölemişti normalde düşükten önce 28 güne birdi düşükten 21 gün snra adet gördüm ve bu ayın 8nden beri korunmuyoruz bilmiyorum diğer bebeğim adetten 3 gün önce çıkmıştı testteAdet döngün kaç gün? Adetine kaç gün var? Bunlar az çok belirleyici şeylerdir..
inş dediğinz gibi olur çnki ilk gebeliğim düşükle sonuçlanndı onunla aynı belirtileri yaşyorumgec dollenme olabılır hersey olabılır cnm o yuzden adet tarıhın gecınce yapmanı onerıyorlar
benm ilk bebeğim düşükle sonuçlandı ve doktorum bir adet döenmden snra tekrar düşünebileceğimi sölemişti normalde düşükten önce 28 güne birdi düşükten 21 gün snra adet gördüm ve bu ayın 8nden beri korunmuyoruz bilmiyorum diğer bebeğim adetten 3 gün önce çıkmıştı testte
çok tşk ederm gerçekten moral oluyor bnmle aynı durumu yaşayıp tekrar hamile kalanları duymak dilerim sağlıkla alırsın kucağına çok tşk cvabın içinBen de ilk bebeğimi kaybettim.. Düşük de olmadı bir de kürtaj oldum... Benim de adet döngüm normalde 34 gündü kürtajdan sonra iki adet dönemi bekledim döngüm 30 günde birdi.. Ben de adetten bir gün önce yapmıştım testi çıkmıştı... Umarım gönlünden geçen olur.. Geç döllenme olduysa bebeğin seninledir.. Rabbim bundan sonra sağlıkla hayırla versin inşallah mucizeni..
çok tşk ederm gerçekten moral oluyor bnmle aynı durumu yaşayıp tekrar hamile kalanları duymak dilerim sağlıkla alırsın kucağına çok tşk cvabın için![]()
inş hamilelerin duası kabul olur sizden duacıyımRica ederim... Teşekkürler inşallah kucağımdaki günlerini de görürüm.. Çok zor oluyor elbette ama zaman diyoruz ya alıştırıyor insanı.. Dilerim senin de bebişinin yeri tatlı ve sağlıkla bir tosuncukla dolar..
en net sonuç kanda canım kan testi yaptır hemen eğer adetn düzenli ve ilkkez yaşıyorsan geç döllenme olabiliradetim ortalama 4 - 5 gün gecikti ama hala testler negatif![]()