• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar Testi

askmsn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
8
0
36
29
Merhaba arkadaşla.. Sizin yardımınıza ihtiyacım var.Adetim 16 gün gecikti 4.ve7. günlerde test yaptım ama negatifti.Dün testi tekrarladım akşam negatif diye çok incelemedim ama sabah silik çizgi vardı.Evde test vardı hemen tekrar yaptm ama negatif Sonra erken gebelik testi aldım yaptım yine negatif. Var mı benimle aynı durumu yaşayan.. Hiç kadın doğum doktoruna gitmedim adetim normalde düzenli ama 6-8 ayda bir böyle uzun süreli gecikmem oluyo. Yarın Dr a gitmeyi planlıyorum 7 aydır bebiş istiyoruz olmuyo alttan muayene olmak da istemiyorum. Fikir verin bana ne yapym

Canim bekleyince cikan cizgiler genelde gecerli sayilmiyor.ama ins seninki pozitifin habercisidir.alttan muayene konusuna gelince utaniyosun basta ama yapabilecegin bisey yok.her kadin eninde sonunda bunu yasiyor.zaten doktorlarda bizim biyerimize bakmaya merakli degil.aleti yerlestirmeyi bile bakmadan beceriyorlar.bacaklarinada bi ortu veriyorlar zaten.cocuk dusunuyosan muhakkak kontrole git.

Canim bekleyince cikan cizgiler genelde gecerli sayilmiyor.ama ins seninki pozitifin habercisidir.alttan muayene konusuna gelince utaniyosun basta ama yapabilecegin bisey yok.her kadin eninde sonunda bunu yasiyor.zaten doktorlarda bizim biyerimize bakmaya merakli degil.aleti yerlestirmeyi bile bakmadan beceriyorlar.bacaklarinada bi ortu veriyorlar zaten.cocuk dusunuyosan muhakkak kontrole git.
Çok teşekkür ederim canım ilk defa yaşıyorum böyle şeyleri malesef bilgisizim

Herkes basta bi tereddut yasiyor emin olabilirsin.ama iyi doktora denk gelirsen hersy sorunsuz ilerliyor.yolun acik olsun.ins cok beklemez ve sorunsuz hamile kalirsin.
Bugün doktora gittim beni cesaretlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim adetimin 3.günüydü muayene oldum kan da verdm herşey gayet normalmiş çok şükür. Allah razı olsun sizden

Back