How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Idrar testi

Cevap yazacagin yerde dosya yukle yaxiyor ama fotoyu kırpma lazım yoksa yüklenme z canm

2017-11-15 15.51.28.jpg

Kizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum :(

Eklentiler

• 1514369735788-699391373.jpg
    1514369735788-699391373.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 161
Kizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum :KK43:
Sanirim test beklemiş biraz bir cizgi var bende gordum fakat testler bekledikten sonra o cizgi beliriyo bence dikkate alma benimkide o sekildeydi ve suan hamile degilim ama yinede tekrar dene

Teskkr edrm cevaplariniz icin beklicem yapck bisiym yk bata 4 gun vardi iste o testi yaptgmda suan 2 gun var testyaptktn 1 2 saat sonra farkettm :( ufff bosunaaa umutlanmim ben en iyisi :(

Teskkr edrm cevaplariniz icin beklicem yapck bisiym yk bata 4 gun vardi iste o testi yaptgmda suan 2 gun var testyaptktn 1 2 saat sonra farkettm :KK43: ufff bosunaaa umutlanmim ben en iyisi :KK43:
Canım bence kan testi yaptır bak benim de şu an 4 gün kadar var ben bugün kan verdim yarın alacağım sonucu hakkımız da hayırlısı olsun :)

Sanirim test beklemiş biraz bir cizgi var bende gordum fakat testler bekledikten sonra o cizgi beliriyo bence dikkate alma benimkide o sekildeydi ve suan hamile degilim ama yinede tekrar dene
sen o testte hamile değilmiymişsin çok şaşırdım baya belliydi çizgin kimyasalmı yaşadın acaba canım demekki günün geçmesini beklemek lazım sabredip

Back