- 31 Temmuz 2017
- 13
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kbratasdemir
Sizce hamilemiyim adetime 3 gün var silik cizgi bumu yoksa yaniliyomuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap yazacagin yerde dosya yukle yaxiyor ama fotoyu kırpma lazım yoksa yüklenme z canm
Tesekkur ederim umarim dediginiz gibidir ilginiz icin cok sagolunTeste göre evet hamilesin canm
canım ben göremedim çizgi ama inşallah hamilesindirKizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum
Canım yarın tekrar et testi olmadı kan tahlili verdi en net o verir sonucu. Hayırlısı olsun :)Kizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum
Sanirim test beklemiş biraz bir cizgi var bende gordum fakat testler bekledikten sonra o cizgi beliriyo bence dikkate alma benimkide o sekildeydi ve suan hamile degilim ama yinede tekrar deneKizlar yardm edin lutfen beklenen adete 4 gun kala testim bu seklde hayalet bir cizgi varmi sizce inceden yksa ben gormj istedgmimi goruyrum
Canım bence kan testi yaptır bak benim de şu an 4 gün kadar var ben bugün kan verdim yarın alacağım sonucu hakkımız da hayırlısı olsun :)Teskkr edrm cevaplariniz icin beklicem yapck bisiym yk bata 4 gun vardi iste o testi yaptgmda suan 2 gun var testyaptktn 1 2 saat sonra farkettm ufff bosunaaa umutlanmim ben en iyisi
sen o testte hamile değilmiymişsin çok şaşırdım baya belliydi çizgin kimyasalmı yaşadın acaba canım demekki günün geçmesini beklemek lazım sabredipSanirim test beklemiş biraz bir cizgi var bende gordum fakat testler bekledikten sonra o cizgi beliriyo bence dikkate alma benimkide o sekildeydi ve suan hamile degilim ama yinede tekrar dene