Beyazdı genelde ama bazen sarı da oluyordu bir de bugün vajinada sanki hava hava bir şeyler çıkıyor minik minik bende korkuyorum aslında bugün beta değeri öğreneceğiz öğleden sonraBenim de iki gündür sarı bir akıntım var sizin akıntı nasildi
Evet attim direk. En iyisi kan dediğiniz gibiÇıkmadı diye çöpe attiysaniz yoktur çünkü bu testlerde kuruma çizgisi oluyor . Bence gidin kan verin
Kan testi mi verecek siniz beta nedirBeyazdı genelde ama bazen sarı da oluyordu bir de bugün vajinada sanki hava hava bir şeyler çıkıyor minik minik bende korkuyorum aslında bugün beta değeri öğreneceğiz öğleden sonra
Gebelik değeri bence sende baktır.Kan testi mi verecek siniz beta nedir
Evet kan testi verdim betahcg değeri gebelik varsa yükseliyor bundan önce yükselmemişti ve düşükle sonlanmıştıKan testi mi verecek siniz beta nedir
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet kan testi verdim betahcg değeri gebelik varsa yükseliyor bundan önce yükselmemişti ve düşükle sonlanmıştı
Kan testi mi verecek siniz beta nedir
Merhaba bu erken gebelik testi sanırım biraz var gibiMerhabalar buna da bakarmısınız
Evet erken olan ya acaba bunu tam olarak ne zaman yapmak gerekiyo biliyomusunuz kaç gün kalaMerhaba bu erken gebelik testi sanırım biraz var gibi
Bence adet gününüz 1 gün geçince yapın ben 3 gün geçince yaptım ve cok net çıktıEvet erken olan ya acaba bunu tam olarak ne zaman yapmak gerekiyo biliyomusunuz kaç gün kala
İnşallah yanılıyorumdur ama kuruma çizgisi bu canım pozitifte biraz daha pembe oluyor ikinci çizgiİdrar testi yaptım. Çıkmayınca çöpe attım .ertesi gün sabah hafif bir silik çizgi çıktı hamile miyim
HAmilemisin canımMerhaba benim testime de bakar mısınız daha önce yine böyleydi ama beta 0 çıkmıştı predictor marka