Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de böyle olmustu ertesi gün ikinci çizgiyi gördüm . Sonra adetimin gecikmesini bekledim ve hamileyiimm biraz daha sabredip tekrarla benceİdrar testi yaptım. Çıkmayınca çöpe attım .ertesi gün sabah hafif bir silik çizgi çıktı hamile miyim
Yaklaştırıp bakabilirsiniz hafif bir çizgi var ve adetime dört gün var.Kuruma çizgisi olabilir . Eğer günün geçtiyse kan ver .
Adete dört gün var. Resim sizinkiyle aynı miBende de böyle olmustu ertesi gün ikinci çizgiyi gördüm . Sonra adetimin gecikmesini bekledim ve hamileyiimm biraz daha sabredip tekrarla bence
Bu markada çok yanılma oluyor. başka marka deneyin kuruma çizgisi gibi duruyor.İdrar testi yaptım. Çıkmayınca çöpe attım .ertesi gün sabah hafif bir silik çizgi çıktı hamile miyim
Bu markada çok yanılma oluyor. başka marka deneyin kuruma çizgisi gibi duruyor.
Benim de adetime 4 gün vardı sabırsızlanıyordum test yapıp duruyordum en son böyle çıktı sizinki ile aynı . Bende akşam üstü yaptım ve sabah bunu gördüm bana da beklediği için böyle olmuş dediler umudu kestim. Adetim 3 gün gecikti ve erken gebelik testi yaptım pozitif bugün de kan verdim biliyorum cok zor ama bence biraz daha bekleyin umarım hamilesinizdirAd
Adete dört gün var. Resim sizinkiyle aynı mi
İnşallah öyledir. Beklemek gerekiyor öyleyse. Teşekkür ederimBenim de adetime 4 gün vardı sabırsızlanıyordum test yapıp duruyordum en son böyle çıktı sizinki ile aynı . Bende akşam üstü yaptım ve sabah bunu gördüm bana da beklediği için böyle olmuş dediler umudu kestim. Adetim 3 gün gecikti ve erken gebelik testi yaptım pozitif bugün de kan verdim biliyorum cok zor ama bence biraz daha bekleyin umarım hamilesinizdir
Hamilede olabilirsiniz. Ama tekrarlamanız gerek testi çünkü 10 dk sonra çıkan çizgi geçersiz sayılıyor. Allah gönlünüze göre versinBu şekilde tekrar çektim
Bu markada çok yanılma oluyor. başka marka deneyin kuruma çizgisi gibi duruyor.
Rica ederim belirtiniz var mıİnşallah öyledir. Beklemek gerekiyor öyleyse. Teşekkür ederim
Adetime dört gün var . Sanki adet olacak misim gibi hafif bulantı ve karın ağrım var ama hafif.Rica ederim belirtiniz var mı
Sizde hangi belirtiler var diRica ederim belirtiniz var mı
3 günden beri bende umudu kesmiştim kesin adet olacağım adet olacakmışım gibiydi ped bile aldım kendinize dikkat edin bol bol dinlenin su tüketin ..Adetime dört gün var . Sanki adet olacak misim gibi hafif bulantı ve karın ağrım var ama hafif.
Benim akıntım vardı kasıklarımda ağrı vardı akıntı geliyor hıh şimdi adet oldum diyip gidiyordum lavaboya ama hiç bir şey yoktu öğrenmeden 1 gün önce kaşık ağrısından ölecektim neredeyse birde uyku hali halsizlik coktuSizde hangi belirtiler var di
Benim de iki gündür sarı bir akıntım var sizin akıntı nasildiBenim akıntım vardı kasıklarımda ağrı vardı akıntı geliyor hıh şimdi adet oldum diyip gidiyordum lavaboya ama hiç bir şey yoktu öğrenmeden 1 gün önce kaşık ağrısından ölecektim neredeyse birde uyku hali halsizlik coktu