Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 14 haftalık hamileyim vajinada yanma yaşıyorum . Normalde ayaktayken bile vajina girişinde ve içerde yanma hissediyorum doktora söyledim . İdrar testi yapıldı ama testte enfeksiyon yok. Neden bu şekilde oluyor yaşayan var mı çok canım yanıyor
İdrar testi ile kültürü farklı şeyler. Sağlık ocağında hiç yaptırmadım. Özel hastanede yaptırmıştım. İdrar testinde çıkmayan durumları gösterir diye hatırlıyorum. Olmazsa bir aile hekiminize sorun. Belki suyu az içiyorsunuzdur, ondandır. Kadın doğum doktorunuz da yönlendirecektir sizi.
İdrar testi ile kültürü farklı şeyler. Sağlık ocağında hiç yaptırmadım. Özel hastanede yaptırmıştım. İdrar testinde çıkmayan durumları gösterir diye hatırlıyorum. Olmazsa bir aile hekiminize sorun. Belki suyu az içiyorsunuzdur, ondandır. Kadın doğum doktorunuz da yönlendirecektir sizi.
“Tam İdrar Tahlili; en sık kullanılan testtir ve hızlı sonuç verir. İdrar Kültürü; sık tekrarlayan ve 24-48 saatte iyileşme sağlanamayan enfeksiyonlarda, enfeksiyona neden olan bakteri türünün ve bu bakteriye karşı etkili olan antibiyotiğin tespit edilmesi için kullanılır.”
İnternetteki bilgi bu.
Benden hem idrar tahlili için hem de idrar kültürü için ayrı numune almışlardı. İdrar kültürü için numunenin alınması sırasında bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.
Siz en iyisi kadın doğum doktorunuzla bir görüşün.