• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi sonucum nedir sizce

Kubradogan006

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
8
1
16
24
Adet den 9 gün sonra 2 3 gün kahve leke gördüm doktor 15 içinde adet olman lazım dedi 14 gun sonra yine leke geldi 9 gündür devam ediyo ama sadece çok az kahve artma azalma ya da kırmızı kan hiç yok 2 gündür test yapıyorum silik çizgi mi değil mi bilemedim başına gelen oldu mu cok duzenliydi adetim

Eklentiler

• BeautyPlus_20210913223810656_org.webp
    BeautyPlus_20210913223810656_org.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 41
1 kaç saat diyebilirim yapıp negatif diye evden hemen çıktım geri geldiğim de üstte ki çizgi böyleydi doktorum adet değil kanaman yok icerde dedi enfeksiyon yara kist hiç bi sıkıntı yok kan ver sen dedi ben ilk idrar yapiyim demistim
Kuruma çizgisi yüksek ihtimal çünkü testler 10 dakika sonrasında geçersiz oluyor tabi ihtimal her zaman var. En doğru sonuç için kan verin yarın testler hem yanıltıyor hem de böyle kuruma çizgisi olduğu zaman kafa karışıklığı olabiliyor

Kuruma çizgisi yüksek ihtimal çünkü testler 10 dakika sonrasında geçersiz oluyor tabi ihtimal her zaman var. En doğru sonuç için kan verin yarın testler hem yanıltıyor hem de böyle kuruma çizgisi olduğu zaman kafa karışıklığı olabiliyor
Ben 9 ay önce doğum yaptım korkuyorum açıkçası çok sıkıntılı geçiyo hamileliğim o yüzden bu kadar merak ediyorum yoksa beklerim aslında 🙈

Ben 9 ay önce doğum yaptım korkuyorum açıkçası çok sıkıntılı geçiyo hamileliğim o yüzden bu kadar merak ediyorum yoksa beklerim aslında 🙈
Aaa yeni doğum yapmışsınız 🙈 Her bebek farklıdır aslında birinde sıkıntılı geçtiyse diğerinde çok rahat geçebiliyor bence siz yarın kan verin emin olmuş olursunuz testler bazen çok yanıltıyor

Aaa yeni doğum yapmışsınız 🙈 Her bebek farklıdır aslında birinde sıkıntılı geçtiyse diğerinde çok rahat geçebiliyor bence siz yarın kan verin emin olmuş olursunuz testler bazen çok yanıltıyor
Bencede doktor zaten kanda negatif çıkar da 15 gün de adet olmazsan bidaha ver dedi kadın olmak ne kadar zor

Back