- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
-
Bende aynı bu şekilde silik çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim bence durumunuzu takip edin idrara bu kadar erken geçmesi beni çok şaşırttı inşallah bebeğiniz sizinlediirbugun transverimin 5.gunu rahat duramadım gittim test aldım biri kaset diyeri 50 tl lik erken testlerden neyse ilk kasettle yaptım negatif 2 dakka sonra silik belirdi sonra tekrar 2 dakka arayla israrimi yapıp erken testle yaptım negatıf cıktı bunun içini actım defayli baktım falan 3 dakka falan bilemedin 4 dakka bundada silik cıktı anlamadım ben napayım arkdaslar
Kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ? Bir de taze transfer olup olmaması da etkilibugun transverimin 5.gunu rahat duramadım gittim test aldım biri kaset diyeri 50 tl lik erken testlerden neyse ilk kasettle yaptım negatif 2 dakka sonra silik belirdi sonra tekrar 2 dakka arayla israrimi yapıp erken testle yaptım negatıf cıktı bunun içini actım defayli baktım falan 3 dakka falan bilemedin 4 dakka bundada silik cıktı anlamadım ben napayım arkdaslar
5.gün embiosu 2 adet tranver edildi dondurulmuşKaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi ? Bir de taze transfer olup olmaması da etkili
ne bilim erken ama iş te duramadımCanım daha erken değil mi
Bende 6. günü böyle öğrenmiştim :) inşallah sağlıklı ilerler hayırlısı olsun :)bugun transverimin 5.gunu rahat duramadım gittim test aldım biri kaset diyeri 50 tl lik erken testlerden neyse ilk kasettle yaptım negatif 2 dakka sonra silik belirdi sonra tekrar 2 dakka arayla israrimi yapıp erken testle yaptım negatıf cıktı bunun içini actım defayli baktım falan 3 dakka falan bilemedin 4 dakka bundada silik cıktı anlamadım ben napayım arkdaslar
Var gibi duruyor sağlıkla gelsin minik5.gün embiosu 2 adet tranver edildi dondurulmuş
Tutmuş gibi son durum nedirbugun transverimin 5.gunu rahat duramadım gittim test aldım biri kaset diyeri 50 tl lik erken testlerden neyse ilk kasettle yaptım negatif 2 dakka sonra silik belirdi sonra tekrar 2 dakka arayla israrimi yapıp erken testle yaptım negatıf cıktı bunun içini actım defayli baktım falan 3 dakka falan bilemedin 4 dakka bundada silik cıktı anlamadım ben napayım arkdaslar
bugun kan verdim 7. gunum 158 cıktıTutmuş gibi son durum nedir
Hamilesinnn tutmuş tebrik ederim sağlıkla gelsinbugun kan verdim 7. gunum 158 cıktı
Hayırlı olsunbugun kan verdim 7. gunum 158 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?